Ce face Fly On The Cloud?

Fly On The Cloud este o echipă de specialiști care implementează pentru clienții de afaceri soluții cloud de la producători renumiți. Compania și-a găsit nișa intrând într-un parteneriat strâns cu Google. Ei își asumă o parte din responsabilitatea pentru educarea pieței poloneze și românești privind beneficiile adoptării soluțiilor cloud.

Compania a fost fondată în Polonia în urmă cu 6 ani și funcționează și în România de doi ani. Datorită succeselor sale și faptului că pragul de 1.000 de clienți a fost depășit rapid, Fly On The Cloud a intrat pe alte piețe din Europa Centrală și de Est.

Servicii în conformitate cu cele mai recente nevoi de afaceri

Fly On The Cloud oferă servicii care se încadrează în nevoile actuale ale companiilor. G Suite, GCP, Workplace și Zendesk sunt instrumente bazate pe cloud care:

    - sprijină comunicarea internă și externă,

    - permit munca la distanță, crucială în timpul izolării sociale,

    - oferă factorilor de decizie din companii control deplin asupra progresului muncii în echipă,

    - preiau sarcina de a lua problemele de infrastructura tehnică de pe umerii echipelor IT, datorită accesului continuu la toate funcțiile prin intermediul Internetului,

    - îndeplinesc toate standardele stricte de securitate și, prin urmare, pot fi utilizate chiar și în sectoare cu cerințe ridicate de siguranță (de exemplu, sectorul financiar sau medical),

Însă cel mai valoros lucru pe care Fly On The Cloud îl pune în joc în aceste vremuri solicitante este suportul tehnic constant, strategia de implementare, consultanța și serviciul pentru clienți în limbile locale. Multe companii din România și țările vecine sunt pregătite pentru cloud din punct de vedere tehnologic, dar datorită cooperării cu Fly On The Cloud, câștigă și know-how și ajutor de specialitate.

Extinderea internațională a furnizorilor Google Cloud

În peste cinci ani, Fly On The Cloud s-a transformat dintr-un start-up local într-o companie internațională care furnizează servicii Google nu numai în România, ci și în Polonia, Ungaria și Bulgaria. Al șaselea an al operațiunilor a adus noi câștiguri teritoriale - Fly On The Cloud a înființat filiale în Republica Cehă și Slovacia.

O astfel de creștere reprezintă un succes demn de împărtășit. CEO-ul Fly On The Cloud, Piotr Wieczorek, îi sfătuiește pe tinerii antreprenori:

„Piața a devenit foarte democratizată când vine vorba de accesul la noile tehnologii. Indiferent că sunteți liderul unui start-up la început de drum sau conduceți o companie dezvoltată, puteți utiliza aceleași platforme pe care le folosesc Google și Facebook, de exemplu, pentru învățarea automată și inteligența artificială. Dacă aveți o idee fantastică, acum vă este mult mai ușor să o implementați și să o dezvoltați, deoarece aveți o mulțime de instrumente care să o facă posibilă.”