Cauți apartamente de vânzare în Mamaia Nord? Cu peste 1500 de apartamente de lux, numeroase facilități de recreere și un hotel de 5 stele ce va fi deschis tot timpul anului, acest complex promite să redefinească standardele rafinamentului și ospitalității la malul Mării Negre.

Alege între stiluri distincte de amenajare locuințe

Complexul prezintă o componentă rezidențială (blocurile Madrid, Roma, Paris, Atena, Monte Carlo, Lisabona) și una hotelieră, AXXIS Mundi, un hotel luxos, de 5 stele, care prin intermediul facilităților prezente, va deveni o atracție turistică pe tot parcursul anului. Primul imobil cu apartamente și studiouri de top, blocul Madrid, este deja gata pentru a-și primi rezidenții.

Fiecare apartament este ca o operă de artă, gândită pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a oferi un ambient distinctiv. Într-un echilibru perfect între tradiție și inovație, dezvoltatorul aduce în prim-plan trei stiluri distincte de amenajare, promițând să definească standarde noi în domeniul locuințelor de lux:

·       AXXIS

·       SOLIS

·       LUNA

Primul dintre stiluri (AXXIS) este unul cu adevărat luxos, fără a fi opulent, transformând în schimb locuința într-una în care accentul cade pe confort și eleganță. SOLIS se caracterizează printr-un stil de inspirație mediteraneeană, în care culorile predomină calde, iar materialele naturale și lumina abundentă creează o atmosferă relaxantă și primitoare.

Pentru cei ce iubesc simplitatea formelor, vor fi cu siguranță cuceriți de stilul LUNA. Acesta aduce în prim-plan linii curate, tonuri neutre și un design minimalist, oferind un refugiu liniștit și reconfortant.

O varietate mare de facilități de recreere și confort

Resortul va deveni o oază de distracție și relaxare pentru locatarii săi. Facilitățile de recreere și confort din cadrul complexului AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă o punte între luxul exclusivist și starea de bine pe care o merită fiecare locatar. Un bun exemplu sunt piscinele exterioare și interioare încălzite, unde relaxarea va fi la ea acasă, chiar și în sezonul rece.

Atracția principală o constituie spa-ul luxos, ce dispune de numeroase servicii de wellness și relaxare (saună, jacuzzi, masaj, servicii de cosmetică). Pentru activități mai antrenante, complexul oferă terenuri de sport, un centru de fitness, locuri de joacă pentru copii, dar și o zonă de agrement pentru sporturi nautice.

Însă nu poți să locuiești sau să te cazezi pe litoral fără să te relaxezi la plajă și să faci baie în mare. Cel mai important atu al complexului este că oferă acces la o plajă privată, de 20 000 metri pătrați, care dispune de toate facilitățile și serviciile, pentru toată familia. Dar asta nu e tot, ansamblul oferă și alte servicii de top, precum:

·       Cafenele și restaurante

·       Peste 15 000 de metri pătrați de spații verzi

·       Hotel pentru animale

·       Spații de parcare

·       Cazinou non-stop

·       Working hub

Ai astfel posibilitatea de a avea un stil de viață așa cum ai visat, o experiență care va depăși limitele convenționale ale confortului și rafinamentului.

Nu rata ocazia de a locui într-un apartament smart, aproape de mare!

Complexul este amplasat într-o locație privilegiată, iar fiecare apartament se bucură de priveliști spectaculoase, spre mare sau spre grădinile și spațiile sale verzi. Indiferent de stilul de amenajare ales, orice unitate locativă dispune de dotări ce prezintă un nivel de confort la superlativ: sistem Smart Home integrat, centrală termică, încălzire prin pardoseală, sistem de fațadă ventilată, aer condiționat etc.

Ai posibilitatea de a deveni proprietarul unei astfel de locuințe sau de a achiziționa proprietăți în vederea închirierii atât în regim turistic, cât și pe termen lung.

Descoperă studiourile și apartamentele noi din Mamaia Nord oferite de AXXIS Nova Resort & SPA. Alege să faci parte dintr-o comunitate exclusivistă, în care te vei bucura de un stil de viață rafinat și de conexiuni autentice!