Îți prezentăm o serie de cadouri care să ofere căldura la propriu și la figurat, care să se potrivească perfect gusturilor celor dragi!

Există cadouri foarte accesibile la preț, dar și cadouri mai scumpe sau care surprind prin estetica ori funcționalitatea lor, tot așa precum există cadouri de dimensiuni mici sau care impresionează prin dimensiunile lor generoase.

Așadar, poți alege să oferi un semineu decorativ de interior spectaculos și extrem de ieftin în comparație cu restul gamei din oferta PEFOC - firmă sibiană de tradiție, cu peste douăzeci de ani de experiență neîntreruptă pe nișa comercializării și montajului profesional al soluțiilor premium de încălzire alternativă și decor. 

Bioșemineul este cel mai accesibil și cel mai ieftin tip de șemineu. Are avantajul flăcării adevărate, tipice unui șemineu clasic, dar la costuri incomparabil mai mici! Chiar foarte mici! Așa că, dacă te gândești la idei de cadou pentru o casă nouă sau la un cadou de Crăciun pentru persoana iubită, un bioșemineu poate fi cea mai inspirată!

Cunoscut și sub denumirea de șemineu pe bioetanol, acesta funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un semineu lemne tradițional. Este ideal, mai ales pentru aceia care locuiesc la bloc, într-un apartament ce dispune de un spațiu redus, deoarece nu necesită montajul complicat al unui coș de fum.

Datorită versatilității sale, poate fi folosit în spații precum o masă în living, pe o terasă în aer liber, la petrecere sau chiar în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. Variantele de amenajare sunt practic nelimitate grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici, amplasabile pe mese sau mobilier, și până la bioșeminee de dimensiuni mari, care se încastrează direct în perete.

Bioșemineul funcționează pe un principiu destul de simplu: în rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului, de la o oră și jumătate, până la câteva ore bune, fără întrerupere. Datorită combustibilului special (bioetanol) folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplăcut.

Trebuie să mai știi că, din punct de vedere al costurilor, achiziția acestui model de șemineu pare un chilipir. Deloc costisitor, prețul unui astfel de dispozitiv decorativ pornește de la sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Pentru și mai multe detalii, îți recomandăm cu încredere să vizitezi pagina celor de la pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de șeminee, atât pe gaz, pe lemne sau decorative, cât și soluții inedite din gama termosemineu peleti. Comanda se face on-line iar produsul ajunge la tine, în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării. Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care te vor îndruma și îți vor oferi întregul suport de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire potrivite pentru căminul și confortul familiei tale.