Pentru a te bucura de o experiență de joc cât mai bună pe internet trebuie să alegi un cazino de top și care îndeplinește cerințele tale. Citind rândurile de mai jos vei afla ce lucruri trebuie să ai în vedere atunci când alegi un cazino online la care să îți deschizi cont.

Licența

Cel mai important lucru este să te îndrepți către un cazino online cu licență. Românii au voie să își deschidă cont doar pe platformele de jocuri online licențiate ONJN, fiindcă altfel riscă să primească o amendă de până la 10.000 RON.

Avantajul este că ai de unde să alegi în ziua de astăzi, deoarece există zeci de platforme de cazino online care au licență de funcționare. În plus, apar destul de des pe piață cazinouri online noi acceptate de către ONJN, care încearcă să atragă clienții prin fel și fel de servicii inedite.

Îți vei da seama că un cazino online are licență atunci când vei vedea numărul licenței ONJN afișat pe site-ul acestuia, de obicei în partea de jos a paginii. De asemenea, poți verificare pe site-ul oficial al ONJN dacă operatorul la care vrei să îți deschizi cont este licențiat.

Alegând un cazino online cu licență te vei putea distra în deplină siguranță și legalitate și în plus beneficiezi de jocuri corecte. Informațiile tale personale și datele cardurilor bancare sunt păstrate în siguranță datorită sistemelor de securitate pe care cazinourile online licențiate ONJN sunt obligate să le aibă.

Bonusuri

La jocurile de noroc online este important să ai un buget cât mai mare. În acest sens îți vin în ajutor ofertele promoționale pe care majoritatea cazinourilor de pe internet le oferă. Așadar, când alegi un site de gambling pe care să te distrezi este bine să ții cont și de bonusurile pe care le poți încasa.

Orientează-te către un bonus de bun venit cât mai consistent și care are condiții de rulaj ușor de îndeplinit.

De asemenea este util ca pe lângă ofertele pentru clienții noi să existe și promoții pentru clienții existenți. Astfel tu vei putea încasa în mod constant diferite bonusuri care să îți crească șansa de a obține profit din jocurile de noroc.

Bonusurile la casino online pot consta în bonusuri fără depunere, rotiri gratuite la pacanele, bani bonus, bonus la reîncărcare, bonus de fidelitate și multe altele.

Jocuri

Trebuie să te orientezi către un cazino online care are o ofertă de jocuri cât mai bogată. Având la dispoziție multe jocuri din care să alegi nu te vei plictisi niciodată. În plus, asigură-te că pe site-ul pe care vrei să îți deschizi cont există și cele mai populare jocuri de pe piață, cum sunt, de exemplu Book of Ra, Sizzling Hot, Shining Crown sau Sweet Bonanza când vine vorba de păcănele.

În funcție de preferințele tale în materie de jocuri, analizează oferta disponibilă și vezi dacă ea îndeplinește cerințele tale.

Oricare ar fi jocurile tale preferate, este extrem de important ca un cazino să ofere o gamă cât mai variată de jocuri – sloturi cât mai numeroase, ruletă, poker, blackjack, loto, jocuri cu dealeri reali și altele.

Aplicație

Pentru a te distra în cele mai bune condiții la jocurile preferate direct de pe telefon trebuie să alegi un cazino care îți oferă o aplicație pentru mobil. În prezent mulți dintre operatorii de jocuri online oferă aplicații Android și iOS clienților.

Prin intermediul acestor programe poți accesa simplu și rapid jocurile de pe platformă direct de pe telefon, de oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de o conexiune la internet și practic ai jocurile dorite mereu în buzunarul tău, la doar un click distanță.

Pe lângă această accesibilitate ridicată pe care ți-o oferă, aplicațiile de cazino pentru mobil îți pot aduce chiar și bonusuri exclusive, iar unele astfel de programe îți oferă chiar și funcții utile, precum logarea în cont prin amprentă, notificări personalizate și altele.

Cele 4 lucruri prezentate mai sus sunt cele mai importante în alegerea unui cazino online. Pe lângă ele însă, poți ține cont și de alte criterii, precum:

Cele 4 lucruri prezentate mai sus sunt cele mai importante în alegerea unui cazino online. Pe lângă ele însă, poți ține cont și de alte criterii, precum:

·       Metodele de plată – este în avantajul tău ca un cazino de pe internet să îți ofere cât mai multe modalități de depunere și retragere; pe unele platforme vei putea chiar să depui și să retragi fără card bancar, asta în cazul în care nu deții unul

·       Părerile jucatorilor – poți căuta pe internet și păreri ale clienților despre diferite cazinouri online; astfel poți vedea recenzii reale ale românilor care au testat deja acele platforme de jocuri

În concluzie, alegerea unui cazino online la care să te distrezi va fi o chestiune mai simplă dacă ții cont de sfaturile prezentate mai sus. Faptul că există acum zeci de operatori licențiați pe piața online de gambling din România va face ca tu să poți alege site-ul de jocuri care ți se potrivește cel mai bine.