Datorită schimbării obiceiurilor și stilului de viață zilnic, nevoile lucrătorilor s-au schimbat și ele. Sărbătorile de Crăciun sunt despre a fi împreună și a ne distra. Atunci când planifici o petrecere de Crăciun pentru birou, este foarte important să alegi cadourile potrivite pentru toți membrii personalului.

Fiecare angajat de la birou sau chiar de acasă merită să primească apreciere pentru angajamentul său. Cadourile sunt o modalitate de a-i face să se simtă speciali și importanți. Există multe idei de cadouri corporative din care să aleagă personalul, dar aruncând o privire asupra tendințelor poți reduce șansele de a face erori.

Așadar, iată câteva sfaturi care sperăm că îți vor fi de ajutor.

Primul sfat util pentru a alege cadoul potrivit de Crăciun este să fii atent la ceea ce le place angajaților tăi. De exemplu, toată lumea are un telefon mobil. Gadget-urile tehnologice pentru telefon pot fi așadar o idee de cadou excelentă. Există atât de multe alternative pentru acest tip de cadou: căști, power bank-uri, încărcătoare wireless și multe altele. Cheltuirea unor sume mari de bani pe cadouri scumpe nu garantează că angajații vor fi mulțumiți de ele, așa că este mai bine să alegi ceva ce știi că le va folosi. Uneori, cadourile mici și ieftine sunt o idee mai bună decât să cheltuiești bani pe ceva ce nu le place angajaților tăi. Cu alte cuvinte, cadoul din coșul de Crăciun ar trebui să fie în primul rând ceva simbolic și util, care să poată fi apreciat de toată lumea.

O altă idee? Toată lumea urăște situațiile în care bateria telefonului mobil este descărcată și trebuie să aștepte să o încarce complet. Poate fi frustrant. Prin urmare, pentru a-ți face angajații mai productivi și mai puțin stresați, de ce să nu le oferi un powerbank sau să le cumperi un încărcător rapid wireless. Aceste tipuri de cadouri ieftine de Crăciun pentru angajați îi pot scuti de multe griji.

Multe smartphone-uri de nouă generație acceptă încărcarea fără fir. Prin urmare, cumpărarea unui încărcător wireless este o idee perfectă. Angajații vor fi fericiți pentru că nu vor aștepta prea mult pentru a încărca complet bateriile telefonului. Știm cu toții că angajații folosesc unități USB pentru a schimbă fișiere. Cu toate acestea, trebuie amintit că nu toate unitățile USB sunt la fel și durata lor de viață nu este infinită. Este deci un cadou care cu siguranță este folosit concret.

Dacă nu știi ce cadouri tehnologice să le oferi angajaților tăi, atunci fii atent la acest sfat care urmează. Alege coșurile cu bunătăți de Crăciun. Aceste cosuri cadou Craciun sunt disponibile pe orice tip de buget, de la cel mai modest până la bugetele marilor corporații. Coșurile cu bunătăți pot fi cumpărate într-o gama largă de variante, de la Gift Idea. Acest magazin propune firmelor și corporațiilor coșuri cadou speciale pentru diverse sărbători, evenimente și așa mai departe. De exemplu, poți să alegi cosuri cadou femei, bărbați și chiar și pentru copii. Sunt prezente coșuri de Crăciun sau de Paște. Orice ocazie, fastiva sau nu, poate fi celebrată cu un asemenea coș. Și să nu mai vorbim despre ceea ce se află în ele: vinuri și alte băuturi de soi, dulciuri, cozonaci, produse gourmet, cafea… Cu aceste coșuri, cu siguranță nu vei da greș și angajații tăi vor fi foarte fericiți pentru că se vor delecta nu numai ei cu bunătățile, ci și cei de acasă. 

Bucuria de a sărbători Crăciunul nu se limitează doar la familiile noastre de acasă. Dar, de asemenea, împărtășim aceeași bucurie cu toată lumea de la locurile noastre de muncă respective.

Proprietarul unei afaceri sau managerul unei corporații mari consideră Crăciunul că fiind momentul perfect pentru a aprecia colegii și angajații pentru tot ceea ce fac pe parcursul anului. Cu toate acestea, cumpărarea de cadouri este o muncă grea, mai ales atunci când cumpără cadouri de Crăciun pentru angajați. Pentru a dezvălui noile tendințe, putem spune că și voucherele sau tichetele cadou sunt apreciate.

Această tendință nu este întâmplătoare dacă avem în vedere că utilizarea tehnologiei digitale pentru a face achiziții este din ce în ce mai răspândită la toate nivelurile.

Mai mult, acest tip de cadou reprezintă soluția cea mai concretă pentru a garanta securitatea, recunoștința și libertatea de cumpărare angajaților care lucrează de la distanță.

Un alt aspect interesant de remarcat este viziunea comună atât a angajaților români, cât și a angajaților din alte țări ale lumii despre aceste tipuri de atentii de sărbători. Tichetele sau voucherele cadou au fost întotdeauna o alegere bună de cadou corporativ.

Este unul din cele mai flexibile cadouri pe care îl poate primi un angajat deoarece acesta poate alege cum să le folosească. Așa că aici singurul lucru de făcut este să identifici cele mai bune tichete sau vouchere și să le distribui printre angajați.

Cadourile de crăciun pentru angajați reprezintă un instrument important pentru companiile care doresc să-și fidelizeze angajații și colaboratorii și să-i răsplătească pentru anul care va trece.

Tot mai multe companii decid să aibă grijă de angajații lor, mai ales în perspectiva Crăciunului, iar cele trei exemple de cadouri de mai sus sunt perfecte pentru a spori, a crește productivitatea și a ajuta angajații să se bucure de sărbătorile de iarnă.

Preferatul nostru însă este clasicul coș de cadou plin cu o varietate de bunătăți. Principalul avantaj este posibilitatea de a alege mai multe articole cadou pentru a îmbogăți coșul, dar și faptul că poate fi așezat cu drag sub Bradul de Crăciun.