Situat în sectorul 3 al capitalei, Centrul medical Provita este o instituție medicală complexă, cu renume național și internațional, având peste 30 de specialități medicale și chirurgicale, ceea ce a dus la dezvoltarea turismului medical românesc. Iată câteva specialități pentru care centrul este foarte căutat de turiștii de pretutindeni:

Chirurgia obezității

Centrul medical Provita tratează cu succes pacienții ce suferă de obezitate, fiind căutat mai ales de cei cu obezitate morbidă, ce nu mai pot pierde din greutate doar prin dietă și sport. Astfel, medici cu experiența a peste 3000 de astfel de intervenții, pun la dispoziția pacienților un serviciu complet de chirurgie bariatrică și urmărire postoperatorie. În acest fel, oferă șansa unei vieți sănătoase și de calitate, crescând semnificativ speranța de viață. 

Cel mai performant scanner RMN din sud-estul Europei

Un număr din ce în ce mai mare de persoane aleg Centrul medical Provita pentru a face investigații de imagistică cu rezonanță magnetică sau RMN. Având unul din cele mai performante scanere RMN din sud-estul Europei, centrul poate examina și persoanele obeze, sau persoanele ce au situații speciale precum tije sau șuruburi metalice. În plus, atenuează claustrofobia creată de spațiul îngust și zgomotul asociat scanerelor clasice și oferă posibilitatea sedării pacienților pe perioada examinărilor RMN. 

Chirurgie plastică

Fie că este vorba despre chirurgie plastică și reconstructivă, chirurgie estetică sau tratamente de rejuvenare și înfrumusețare, Centru medical Provita este în topul preferințelor persoanelor ce își doresc o schimbare. Medici cu vastă experiență în acest domeniu sunt acolo pentru ca tu să poți începe o viață nouă așa cum ți-ai dorit mereu.

Acestea sunt doar câteva dintre specialitățile pe care turiștii de pretutindeni aleg să le efectueze la Centrul medical Provita. 

Perioada de recuperare este cea mai importantă pentru succesul total al unei intervenții, astfel că este nevoie de un loc de cazare intim și confortabil. Pe de altă parte, cazarea pentru rudele pacienților la spital sau la hotel este destul de costisitoare. Mai mult decât atât, durata șederii diferă în funcție de complexitatea investigațiilor, astfel încât puțini turiști își permit să vină însoțiți. 

Cazarea în regim hotelier este o alternativă ideală pentru turiștii din această categorie. MRG Apartments pune la dispoziție apartamente în regim hotelier la prețuri avantajoase. Cu numeroase locații în apropierea centrului, unitățile de cazare în regim hotelier dispun de confort sporit, la prețuri mai mici față de cazarea tradițională sau în cadrul unității spitalicești.