Care sunt avantajele caselor de pariuri online și de ce tot mai mulți români preferă agențiile de pe internet? Îți voi răspunde la aceste întrebări mai jos, prezentându-ți câteva dintre beneficiile pe care le obții atunci când pariezi în mediul online.

Beneficiezi de bonusuri și promoții

Unul dintre marile avantaje ale caselor de pariuri online este reprezentat de ofertele promoționale. Se acordă bonusuri atât pentru clienții noi, la înregistrarea pe site, cât și pentru clienții care au deja un cont pe platformă.

Ofertele bonus sunt foarte atractive și variate. Astfel, drept bonus la agenții de pariuri sportive pe internet poți primi: bonus fără depunere, procent din suma depozitată, pariuri gratuite (free bets), pariuri fără risc, cashback și multe altele.

Toate aceste oferte îți vor aduce beneficii și bani în plus în contul de pariuri, astfel că vei avea un buget mai mare pentru a plasa biletele dorite.

Pariezi live și urmărești meciurile în direct

Toate casele de pariuri online oferă în prezent o secțiune de pariuri live. În cadrul acesteia vei putea paria pe meciuri în desfășurare, lucru ce este foarte interesant și foarte mulți pariori aleg acest mod de distracție.

La pariuri live poți găsi pronosticuri foarte bune de jucat și la cote excelente, asta pe lângă experiența propriu-zisă care este una captivantă. Vei vedea că este extrem de interesant să pariezi pe un meci în desfășurare și să afli rezultatul pariului tău într-un timp scurt.

În plus, pe cele mai bune site-uri de pariuri vei beneficia și de funcția de streaming live. Aceasta îți va permite să urmărești în transmisiune directă cele mai tari evenimente sportive.

Astfel, nu doar că te vei delecta urmărind complet gratuit meciurile preferate (poți să urmăresti meciuri inclusiv de la Cupa Mondială), dar poți găsi chiar și mai ușor pronosticuri câștigătoare care să îți aducă profit.

Ai la dispoziție funcția de Cash Out

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să poți renunța la biletul tău de pariuri înainte de ultimele meciuri pentru a-ți asigura profitul? Acest lucru este posibil acum la casele de pariuri online, care îți oferă funcția de Cash Out. Cu ajutorul ei poți închide oricând dorești biletele plasate, fie că ele sunt simple sau multiple.

În acest mod poți evita situații neplăcute, cum ar fi pierderea unui bilet la ultimul meci sau poți să îți recuperezi o parte din miza plasată, în cazul în care ai pariat mai mulți bani, iar pronosticurile nu decurg în favoarea ta.

Dacă înveți să utilizezi eficient funcția de Cash Out și să apelezi la ea în cele mai bune momente, atunci vei avea mult de câștigat.

Pariezi direct de pe telefon de oriunde ai fi

Nu ești acasă sau nu ai timp să ajungi până la o agenție de pariuri stradală? Nicio problemă, fiindcă acum pe internet poți să pariezi în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil. Atât timp cât ai o conexiune la internet, practic ai la dispoziție pariurile sportive la doar câteva click-uri distanță și poți să pariezi simplu și rapid de oriunde te-ai afla.

Toate agențiile de pariuri online pot fi accesate direct din browser-ul telefonului și se va deschide o pagină web optimizată pentru mobil. Totuși, în ziua de astăzi, cea mai bună variantă de a paria de pe mobil este prin intermediul aplicațiilor dedicate pentru pariuri.

Cele mai bune case de pariuri de pe internet oferă clienților aplicații Android și iOS, astfel încât experiența de pariere de pe telefon să fie de cea mai bună calitate.

Aceste aplicații nu doar că îți oferă acces facil la oferta de pariere și la pariuri și streaming live, ci multe includ și cu funcții utile precum logarea prin amprentă, notificări personalizate sau chiar îți oferă bonusuri exclusive.

Ți-am prezentat așadar 4 motive pentru care merită să pariezi online și consider că acestea ar trebui să fie suficiente pentru a înțelege deja beneficiile uriașe ale caselor de pariuri de pe internet.

Totuși, pe lângă lucrurile deja amintite vei beneficia și de alte avantaje dacă pariezi în mediul online, printre care: comoditate și confort, disponibilitate 24/7, taxe mai mici și plasarea gratuită a biletelor, ofertă bogată de pariuri, cote mai mari și altele.

 

Licenta ONJN nr. 907/19.05.2016