De asemenea, ai la dispoziție meniul virtual, de unde poți selecta singur ce îți dorești, în ce cantitate și poți adăuga mențiuni ce nu vor fi uitate de personalul restaurantului. Cu toate aceste avantaje, a comanda mâncare devine o plăcere. Totuși, ce este mai avantajos: o aplicație sau un website? Vei afla în continuare!

Aplicația de comenzi

Avantajele aplicației

O poți accesa ușor și rapid, direct de pe telefon

Nu mai trebuie să deschizi un laptop sau un calculator, pentru a comanda mâncarea dorită. Într-adevăr, poți accesa și un site de pe smartphone, însă, acesta va fi mult mai dificil de utilizat, față de aplicația care este 100% optimizată pentru telefonul mobil. Nu trebuie decât să deschizi aplicația și să navighezi rapid printre categorii, restaurante și feluri de mâncare. Comanda va fi gata în doar câteva minute!

Plătești simplu și în siguranță

Cele mai multe aplicații pentru comenzi de mâncare au integrate sisteme sigure de plată și modalități extrem de ușoare și rapide pentru achitarea cu un card. De exemplu, dacă ai cardul deja salvat în telefon, în Wallet sau o aplicație similară, îl poți folosi imediat și în aplicația de comandat mâncare.

Poți verifica rapid statusul comenzii tale

Folosind o aplicație, vei putea urmări statusul comenzii mai ușor, vizualizând livratorul direct pe harta interactivă. Această opțiune poate exista și pe un site, însă, este mai rar întâlnită și funcționează mai greu. Astfel, cu ajutorul aplicației, vei putea verifica unde se află mâncarea ta doar uitându-te la telefon timp de câteva secunde. Poți vedea livratorul în timp real, mișcându-se prin oraș către tine!

Dezavantajele aplicației

Ocupă spațiu de stocare

Pentru a folosi o aplicație, trebuie să o instalezi și să o păstrezi în smartphone. Acest lucru implică ocuparea spațiului de stocare și, dacă telefonul tău nu are o capacitate foarte mare, acest lucru poate reprezenta un inconvenient.

Site-ul de comenzi

Avantajele site-ului

Nu ocupă spațiu și nu necesită instalare

Primul beneficiu al unui website anulează singurul dezavantaj al aplicației. Accesarea unui site de comenzi poate fi efectuată fără instalări, timp de așteptare și ocuparea spațiului din telefon sau laptop. Așadar, dacă vrei să comanzi mâncare în Constanța sau orice alt oraș, doar tastezi adresa în browser și poți comanda imediat mâncarea dorită!

Poți deschide mai multe ferestre în același timp

Când comanzi mâncare cu ajutorul unei aplicații, poți vedea doar meniul restaurantului pe care l-ai ales. Pe site, însă, poți deschide mai multe ferestre și poți compara mai repede și mai ușor oferta mai multor localuri. Astfel, poți lua decizii mai rapid și poți fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere.

Ai o privire mai clară asupra produselor

În prezent, majoritatea restaurantelor adaugă fotografii cu fiecare preparat disponibil în meniu. Chiar dacă le poți vizualiza și în aplicație, pe site acestea vor fi mai mari și mai clare, dacă le accesezi de pe o tabletă sau de pe un laptop.

Dezavantajele site-ului

Accesare dificilă de pe telefonul mobil

Unicul dezavantaj al unui website de comenzi este acela că foarte multe dintre ele nu sunt optimizate 100% pentru device-urile mobile. Astfel, site-ul se poate încărca mai greu în browser și poate oferi o experiență a utilizatorului destul de slabă. Cu toate acestea, multe website-uri și-au îmbunătățit versiunea mobilă și oferă o accesare ușoară și rapidă.

În final, orice variantă ai alege, poți comanda mâncarea ta preferată în doar câteva minute, cu minimum de efort!