De asemenea, suntem convinși că nu îți dorești reamenajarea acesteia periodic, cu atât mai mult cu cât este o încăpere în care acest lucru ar necesita timp și o multitudine de acțiuni greu de realizat. Tocmai de aceea este important să alegi obiecte de calitate, cu rezistență îndelungată și design atemporal, pentru a-și păstra farmecul în timp.

Recomandarea noastră este să alegi un singur loc de unde să achiziționezi tot ceea ce ai nevoie pentru amenajarea băii. Îți va fi mult mai ușor să selecționezi obiecte care se vor completa armonios între ele.

În acest sens, îți recomandăm cel mai mare magazin online de obiecte sanitare GQS German Quality - comercializează doar produse ale brandurilor de top din domeniu, ce au standarde de calitate ridicate. Toate obiectele comercializate sunt bunuri de folosință îndelungată, cu durată mare de garanție. Când primești produsele de la GQS German Quality, ele sunt însoțite de certificatul de calitate original al producătorului.

În plus, GQS îți poate recomanda echipe tehnice specializate pentru montajul produselor din portofoliul lor: căzi, cabine de duș, lavoare, vase WC, bideuri, piese de mobilier și orice fel de accesorii de baie, precum și pentru placări ceramice (gresie, faianță sau piatră compozit). 

Îți prezentăm câteva exemple de produse pentru baie pe care le poți achiziționa de pe germanquality.ro:

Lavoar

 

Ai la dispoziție o mulțime de lavoare de calitate dintre care poți alege în funcție de preferințe și stilul de amenajare. Fie că îți dorești un model cu montaj pe blat, sub blat sau suspendat, poți alege dintr-o multitudine de forme, culori și materiale variate. De exemplu, Laufen Living SaphirKeramik este un model cu montaj pe blat, realizat din ceramică Saphir, ce reprezintă din plin calitatea elvețiană. Este descris de o suprafață plană și margini definite, ce par să plutească în fața peretelui, conferind o eleganță aparte băilor moderne. Suprafața acestuia beneficiază de un tratament special anticalcar (rămâne netedă și curată mai mult timp).

Cabină de duș

 

Fie că ai nevoie de o cabină de duș obișnuită, cu uși batante sau de tip walk-in, nu ai cum să nu găsești modelul care să te mulțumească din toate punctele de vedere. Ai și varianta în care poți alege o cabină cu o coloană de duș deja integrată, precum cea din exemplul de mai jos. Glass Noor Steam aduce în centrul atenției din baia ta o cabină descrisă de finisaje de lux și calitate superioară. Dimensiunile generoase îți oferă suficient spațiu de mișcare și transmit senzația de libertate supremă. Este cabina perfectă pentru o baie modernă, contemporană.

Cadă

 

 

Suprafețele căzilor din portofoliul GQS German Quality sunt fine și maleabile datorită materialului de fabricare și sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori, dimensiuni și forme. Poți alege o cadă clasică, dreptunghiulară, o cadă pe colț, sau dacă îți dorești ceva cu adevărat deosebit, modelul freestanding îți va oferi un punct focal de excepție. De exemplu, cada Riho Granada cu o formă ovală neobișnuită va exprima cu siguranță stilul tău unic.

Vas WC

 

Cât de impresionant poate fi un vas WC? Ei bine, cele pe care le regăsești în portofoliul GQS German Quality au o calitate superioară și completează perfect orice baie. Chiar dacă de cele mai multe ori sunt obiecte sanitare cărora nu le acordăm prea multă atenție, nu uita că acestea trebuie să se afle în concordanță cu celelalte elemente, atât din punct de vedere calitativ, cât și al aspectului, pentru ca efectul general să fie unul armonios. De exemplu, modelul de mai jos, Laufen II Bagno Alessi One LCC se încadrează perfect într-un stil futurist, de excepție.

Pe lângă cele menționate, toate obiectele și accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți pune la punct baia perfectă, le vei găsi cu siguranță pe germanquality.ro.