O modalitate simplă de a face spațiu în apartament este să apelezi la un anticariat de cărți ce dispune de serviciul „cumpărăm cărți.” Astfel îți lichidezi biblioteca plină de volume vechi deja citite și vei avea un loc nou de unde să participi la intalnirile cu prietenii.

Unde găsești un anticariat de cărți ce dispune de serviciul „cumpărăm cărți”?

Printrecarti.ro este un anticariat ce te poate ajuta în acest sens. Pe lângă multitudinea de reduceri și numeroasele domenii literare pe care acesta le pune la dispoziție pasionaților de lectură, are inclus și serviciul „cumpărăm cărți.” Practic oferă ajutor și celor care sunt în căutare de cărți la prețuri accesibile și celor care vor să-și lichideze biblioteca.

Care sunt avantajele serviciului „cumpărăm cărți” oferit de Printre Cărti?

Acest anticariat de cărți îți asigură o serie de beneficii, astfel încât să nu-ți faci nicio grijă.

În primul rând, dacă locuiești în București sau în împrejurimi echipa se va deplasa gratuit la domiciliul tău dacă ai un minim de 100 de volume. În plus, programul lor este flexibil. Dacă ai o zi mai aglomerată specialiștii pot veni și în weekend sau seara după ce-ți termini programul. Tot ce trebuie să faci este să comunici acest detaliu.

În al doilea rând, plata se face pe loc. De-a lungul timpului, echipa a evaluat sute de cărți, motiv pentru care a acumulat experiență suficientă pentru a evalua corect orice volum. Cu banii obținuți îți poți cumpăra accesorii pentru noul birou astfel încât să-ți creezi un mediu eficient de muncă.

Se pot vinde cărți vechi sau noi? Multe sau puține?

Indiferent că sunt cărti vechi sau noi, că sunt multe sau puține, echipa Printrecarti.ro le poate achiziționa. În plus, nu contează domeniile pe care le ai în bibliotecă. De la cursuri de limbi străine, cărți de religie până la cărți de dragoste și romane polițiste toate sunt bune. Tu trebuie doar să te asiguri că acestea sunt într-o stare bună, citibilă. Mai precis, nu trebuie să aibă pagini lipsă, coperți rupte sau alte defecte majore ce împiedică viitorul cititor să se bucure de lectură.

Cum iei legătura echipa Printrecarti.ro?

Acest anticariat de cărți poate fi contactat pentru achiziții de cantități mari de cărți la numerele de telefon: 0724.856.599 / 021.314.04.73. Dacă ai o cantitate mică, sub 100 de volume cel mai indicat este să trimiți echipei poze pe Whatsapp pentru a le evalua. Fiecare poză trebuie să cuprindă cotoarele a 10-20 de cărți. Deci nu trebuie să trimiți câte o poză cu fiecare carte în parte.

Tu îți faci spațiu nou de lucru, alții se bucură de cărțile tale

Prin serviciul „cumpărăm cărți” toată lumea are de câștigat. Tu vei avea spațiu pentru un nou birou, iar cărțile tale ajung la iubitorii de lectură sau la studenții care isi doresc să achiziționeze carti si manuale de la un anticariat.

Un anticariat de cărți ce dispune de acest serviciu este soluția perfectă pentru oricine are nevoie de spațiu în casă. Echipa Printre Carti te ajută rapid să scapi de cărțile învechite. În același timp te vei bucura de o vară productivă în ceea ce privește activitatea de lucrat de acasă.