Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul soluțiilor alternative de încălzire, specialistii sibieni de la PEFOC, ne prezintă 6 motive întemeiate pentru care merită investiția într-un șemineu electric.

1. Atunci când îți dorești un element decorativ special la tine acasă

Dacă ești o persoană pentru care decorul primează în viziunea ta arhitecturală și pune accent serios pe latura pur estetică, atunci, un astfel de șemineu ți se va potrivi perfect, grație efectului de flacără luminoasă ce reproduce fidel, jocul focului pe lemne. Astfel, efectul de flacără 3D, redată de tehnologia LED avansată, creează o atmosferă specială, imitând chiar și sunetul de lemn arzând.

2. Atunci când nu dorești să investești o căruță de bani într-un obiect decorativ.

Această promisiune va fi respectată, atât în momentul achizitiei, cât și ulterior, când vine vorba de costuri pe termen lung (alimentare, întreținere). Așadar, când îți dorești o variantă inedită pentru decor, șemineul electric va deveni una dintre cele mai inspirate soluții. 

3. Atunci când vrei să deții acasă un șemineu mobil și compact

Majoritatea modelelor de semineu electric sunt gândite a fi portabile (mobile), ce pot fi mutate cu ușurință dintr-o încăpere în cealaltă – tot ce ai nevoie este o priză în care să-l conectezi. Astfel, atunci când îți renovezi o cameră în căminul tău și nu se va mai potrivi cu noul decor, poți să îl muți în altă cameră, sau atunci când decizi să te muți într-o locuință nouă, îți va fi extrem de ușor să iei șemineul electric cu tine, alături de restul mobilei.

4. Atunci când ai nevoie de căldură instant

În casa de vacanță sau cabana de la munte, în care stai doar în weekend-uri sau în anumite perioade din an și dorești căldură instant, un șemineu electric te va ajuta să încălzești camera de zi sau un foaier, în cel mai scurt timp, iar căldura se va resimți încă de la primele minute de funcționare, mult mai rapid decât dacă ar trebui să încălzești cu un semineu soba, spre exemplu.

5. Atunci când îți dorești un dispozitiv pe care ți-l poți monta chiar tu

Rapid și simplu, în aprox. 25 minute! Fără alte costuri, manopere, meseriași! Montajul unui șemineu electric este unul intuitiv, iar tot ceea ce ai nevoie, se va găsi în kitul de instalare, care vine împreună cu instrucțiunile de montaj.

6. Atunci când confortul absolut este tot ceea ce contează pentru tine

La un șemineu electric, totul este simplu: îl poziționezi în locul tău preferat, îl conectezi la o priză și apeși pe telecomandă! În plus, treptele de luminozitate ale flăcării, temperatura dorită, precum și programarea timpilor de funcționare, pot fi efectuate tot cu ajutorul telecomenzii. Ce poate fi mai confortabil decât un șemineu pe curent electric, care îți poate livra confortul absolut, printr-o simplă apăsare de buton?

Așadar, pentru a te putea bucura pe deplin de un șemineu electric performant, care face din jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, o experiență vividă și autentică, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp, contactează echipa Pefoc.ro. Aceștia îți vor sta la dispoziție, prin specialiști pasionați, cu cele mai utile sfaturi și idei pentru alegerea șemineului electric, potrivit locuinței și bugetului tău.