Un flux operațional digital reprezintă automatizarea oricărui proces pe care o companie îl folosește pentru a ajunge la produsul sau serviciul oferit. Acesta include proceduri, tool-uri și o planificare pentru modul de desfășurare a diferitor task-uri. În acest caz, digitalizarea ajută în eficientizarea întregului proces de producție, management și gestionare a afacerii. 

IFlows.com este o companie Românească ce oferă software-uri de management complete sub forma fluxurilor de lucru automatizate. Această companie promite că susține tranziția afacerilor în mediul digital printr-o organizare a proceselor de producție, vânzare, marketing și financiar.

IFlows poate fi personalizat în conformitate cu orice domeniu de activitate, de la panouri fotovoltaice, până la servicii de contabilitate, service și software.

IFlows.com are o prezență puternică pe piața de software în România, fiind principala alegere a clienților în ceea ce privește programul de digitalizare PNRR 2023. Acest program implică accesarea de fonduri europene nerambursabile și vine înspre ajutorul companiilor ce își doresc o transformare digitală. IFlows colaborează în momentul de față cu o multitudine de companii din diverse domenii, afaceri atât de tipul micro-întreprinderilor, cât și companii ce însumează peste 300 de utilizatori în aplicația iFlows.

De ce să alegi iFlows.com?

Cu toate că în domeniul software-urilor de management competiția este acerbă, iFlows.com oferă avantaje net superioare. Printre acestea, se numără:

Eficientizarea timpului 

În momentul în care există un proces de producție laborios, dar nu numai atunci, timpul petrecut pentru a aloca sarcinile, pentru a le monitoriza și/sau pentru a le delega poate fi o adevărată provocare. Cu iFlows.com, acest proces devine unul automatizat, intuitiv și simplu de folosit. 

Creșterea profitabilității

În momentul în care componenta timp este eficientizată, componenta financiară urmează îndeaproape: acesta este primul mod prin care profitabilitatea unei companii poate fi crescută cu ajutorul iFlows. De asemenea, prin automatizarea fluxului de lucru și folosirea unui software de management, companiile minimizează riscurile erorilor în timpul procesului de producție și cresc gradul de respectare al procedurilor, fapt ce duce la o creștere în profitabilitate. 

      Creșterea productivității

Echipele care gestionează timpul într-o manieră benefică ridică nivelul productivității pentru întreaga companie. De asemenea, task-urile repetitive precum supravegherea și ședințele de raportare sunt reduse la minimum în momentul implementării unui sistem de software pentru automatizare. Astfel, echipele devin mai motivate și mai concentrate pe task-uri cu un grad mai mare de importanță prin redirecționarea eficientă a resurselor de timp.

      Reducerea erorilor

Procesele manuale sunt deseori predispuse erorilor. Acestea pot apărea în diverse modalități:

-        Documentele scrise de mână pot fi dificil de citit;

-        Calculele pot fi eronate;

-        Task-urile repetitive devin automatisme, ceea ce poate genera erori.

Prin folosirea sistemului de automatizare operațional iFlows.com, intrările de date, aprobările pentru workflow, SoP-urile și calculele pot fi făcute automat, astfel reducându-se gradul de eroare per proces, eficientizând astfel și resursa de timp, dar și profitabilitatea si tonusul echipei. 

      Utilizarea grant-urilor IMM pentru transformare digitală

iFlows.com este un susținător al Planului Național de Redresare și Reziliență „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”. Acest fapt implică o cheltuială minimă din partea clienților ce accesează aceste fonduri nerambursabile, totodată eficientizându-și procesul operațional și, implicit, afacerea. 

iFlows.com este un sistem ce poate fi adaptat nevoilor oricărui business, care poate fi aplicat indiferent de domeniul de activitate.

Cu ajutorul acestuia, vă puteți duce compania la un nou nivel, adaptat pieței și cerințelor consumatorilor. Pentru mai multe informații, puteți accesa: https://iflows.com/ro/