Sunt bluzele de trening pe care le porți pentru a te încălzi când plimbi câinele, chiar și bluze de trening pe care le ții deoparte pentru a le purta cu pantaloni și pantofi eleganți. De la bluze de trening de bază cu fermoar până la interpretări luxuriante de designer, poți să găsești piesele preferate și să îți formezi ținute pe gustul tău. Indiferent de bugetul, gusturile sau nevoile tale,  există o bluză de trening potrivită pentru tine. 

Bluze de trening cu guler înalt

Acestea au fost inventate în anii 1930 de către un jucător de fotbal profesionist care și-a dorit o alternativă confortabilă la uniformele sportului său. Soluția lui, un pulover din fleece din bumbac moale, cu guler înalt, care a ajuns să schimbe lumea modei pentru totdeauna. Acestea sunt un element de bază în afara serviciului, bineînțeles, perfecte pentru a petrece după-amiază pe canapea, pentru o zi lungă de relaxare. Când este cu adevărat frig afară, vei dori să îți protejezi gâtul. Aceste bluze de trening îți permit să faci acest lucru într-o formă cât mai confortabilă.

Bluze de trening cu fermoar

Asemenea unui cardigan,bluzele de trening cu fermoar îți oferă flexibilitatea de a expune și ce porți dedesubt – fie că este un tricou grafic interesant sau o bluză simpatică. Există și bluze de trening cu fermoar fracționat, acele jumătăți de fermoar și sferturi de fermoar pe care obișnuiai să le porți când te antrenai cu echipa de fotbal din copilărie? Sunt foarte cool acum. Lasă-le desfăcute pentru a scoate în evidență acel colier nou pe care tocmai l-ai cumpărat, sau închide-le pentru un confort termic sporit.

Bluze de trening grafice

Atunci când vrei ca bluza ta de trening să spună mai mult decât „Sunt cald și stilat”, aceste articole de bază pentru îmbrăcămintea de stradă îți asigură ținuta care să te scoată din anonimat. Caută la Bolf cele mai interesante și moderne modele de bluze de trening pentru bărbați, făcute pentru viața de zi cu zi, nu doar pentru sportivi.

Bluze de trening de bază

Știm la ce te gândești, cam redundant. Nu sunt toate bluzele de trening de bază? Dar această categorie este una specială printre bluzele de trening de zi cu zi, pe care le poți foarte ușor în magazine. Genul de bluze dintre care ai șapte în garderobă în timp ce vorbim, pe care le poți purta oricând și în orice context, pe care te poți baza întotdeauna. Le poți folosi cu succes și la antrenamente. Indiferent dacă te antrenezi pe vreme nefavorabilă sau pur și simplu te lupți cu un aparat de aer condiționat exagerat de puternic la sală, acestea te vor proteja în timpul exercițiilor fizice.

Bluze de trening vintage

Uneori pot dura ani înainte ca o bluză de trening să arate și să se simtă corect. Cumpărarea vintage te ajută să ocolești complet acest proces, cu hanorace și bluze de trening care au trecut testul timpului și care arată incredibil. Uneori poate fi dificil să găsești modelul vintage perfect, dar atunci cănd îl găsești vei știi că a meritat din plin căutarea.