Noul magazin se intinde pe o suprafata de 1.600 de metri patrati si ofera produse alimentare si vinuri in cadrul sectiunii Food, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii.
  
“Suntem incantati ca putem aduce in premiera clientilor din Romania gama exceptionala de produse alimentare M&S Food si, in acelasi timp, cel mai nou concept de magazin odata cu cele doua lansari din aceasta luna. Acest an este cu atat mai special cu cat aniversam 15 ani de cand brandul M&S este prezent pe piata din Romania. Magazinul M&S din Plaza Romania combina oferta noastra unica de produse alimentare cu cele mai noi si elegante colectii vestimentare”, a declarat Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans.

Ce produse alimentare se vor vinde in M&S Food

Sectiunea M&S Food din interiorul magazinului situat in Plaza Romania se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei in segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numara:

Best of British – gama include produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast.

Produse de cofetarie si cadouri – gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana, ideale pentru gustari zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.

Produse de lux si biscuiti – o selectie extinsa de prajituri, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, biscuiti Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.

Aperitive – gustari delicioase, cum ar fi alune, chipsuri si tortillas, care pot fi servite alaturi de cei dragi.

Articole de bacanie – gama de produse include o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mancaruri exotice, supe si conserve cu carne de vita, pui, ton si somon, precum si o diversitate de cereale pentru micul dejun.

Vinuri – aceasta gama include o selectie de vinuri premiate din intreaga lume.

Deschiderea magazinului M&S din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a imbogati experienta de shopping a clientilor din Bucuresti. Tot in aceasta luna, M&S va mai deschide un magazin de imbracaminte si produse alimentare, cu o suprafata totala de 1.650 de metri patrati, situat in centrul comercial Mega Mall, din estul Capitalei. De asemenea, in aceasta toamna retailerul va extinde si moderniza unul dintre magazinele existente in Bucuresti, astfel incat prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%.