Potrivit retailerului german, programul vizeaza studentii din cadrul ASE din anii II, III si de la master. Astfel, 20 dintre acestia au fost selectati pentru a participa la cursuri relevante pentru piata muncii, precum: tehnici de negociere, abilitati de vanzare, introducere in cultura organizationala, comunicare, time management etc.

Toti participantii vor obtine burse in valoare totala de 10.000 lei la finalul programului si vor fi inscrisi in programul Campionatul de Management (un program de Management Trainee, ce dureaza un an si sase luni) sau in cel de practica.

Timp de trei luni, studentii vor putea accesa un pachet de servicii dedicate managementului carierei si performantei profesionale si vor cunoaste in profunzime compania Lidl Romania. 

La finalul proiectului, fiecare cursant va participa la un Assessment Center, iar primii cinci, cu rezultatele cele mai bune si care sunt studenti in an terminal, vor fi inscrisi in Campionatul de Management.

Ceilalti participanti au posibilitatea de a se inscrie la programul de practica din vara al retailerului, din perioada iulie - septembrie. Toti finalistii vor primi burse in valoare totala de 10.000 de lei la sfarsitul proiectului ”Grupul de Excelenta”.

Lidl face parte din Grupul german Schwarz si este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa si are aproximativ 215.000 de angajati.