Pe masura ce a trecut timpul, Le Coq Sportif s-a implicat in mai multe sporturi, pe langa atletism, cum ar fi ciclismul, tenisul, golful si evident fotbalul. In acest moment, firma franceza este furnizorul echipamentului pentru turul Frantei.

Zorile Store este magazinul online ce aduce in Romania cele mai noi produse si colectii lansate de marca franceza. Mai toate produsele prezinta o linie clasica, fiind destinate persoanelor ce vor sa fie elegante si in acelasi timp sa pastreze un aer sportiv.

In materie de incaltaminte se regasesc modele pentru toate preferintele. Ca doriti un pantof casual din piele sau material textil ori poate o pereche de tenisi confectionati din panza de in, gasiti toate modelele in cadrul magazinului Zorile Store. Pentru serile racoroase, jachetele sau hanoracele Le Coq Sportif dau nota distincta si evidentiaza bunul gust.  Si pentru ca afara caldura si-a facut simtita prezenta, tricourile sunt nelipsite.

Jumatatile frumoase din viata barbatilor beneficiaza si ele de o atentie deosebita. Rochiile casual Le Coq Sportif se bucura de un mare succes anul acesta in Europa, ele fiind prezente pe copertile mai multor reviste renumite de moda. Domnilor, daca vreti sa va indulciti jumatatea dupa ce ati petrecut o noapte in compania prietenilor vizionand un meci, cadoul ideal prin care vi se vor ierta multe pacate il gasiti in cadrul magazinului Zorile Store. Fie ca alegeti o bluza sau o pereche de incaltaminte, Le Coq Sportif nu da gres, iar ea va fi mai mult decat fericita.

Bonus, la orice produs pe care il achizitionati din cadrul magazinului Zorile Store, primiti la alegere si o pereche de papuci de la branduri precum Rider, Ipanema, Grendha. Vreti sa fiti vazut ca o persoana eleganta, cu bun gust si in ton cu moda? Vreti sa surprindeti priviri admirative la adresa dumneavoastra? Le Coq Sportif este alegerea perfecta. 

Toate articolele sunt prezentate aici: http://www.zorilestore.ro/le-coq-sportif