Acesta este cel de-al 78-lea magazin deschis de retailerul danez în România.

Magazinul JYSK Doraly este situat pe Șoseaua București – Urziceni nr. 16 și are o suprafață totală de 1.350 mp.

“JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă și în această toamnă cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumați va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei și cel de-al 78-lea magazin JYSK din țară. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienți, iar odată cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem într-o zonă neacoperită până acum, în Nord-Estul Bucureștiului. Clienții care ne vor vizita cu ocazia inaugurării vor găsi la noi oferte foarte bune, prețuri speciale de deschidere și un magazin cu design nou, realizat după conceptul Store 3.0. Acest concept pune mai mult accent pe colțuri care recreează încăperi din casă, scot mai bine în evidență amenajările scandinave și reprezintă surse de inspirație pentru clienți”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Doraly Afumați își deschide porțile pe 3 octombrie, de la ora 08.00, iar clienții sunt așteptați o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 77 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.