Burger King a deschis primul restaurant din România și face angajări pentru următoarele. Ce salarii oferă
Burger, fast-food
AmRest, compania care operează restaurantele Burger King în Europa Centrală și de Est a deschis, joi, primul restaurant în România.
Acesta este amplasat în incinta Mega Mall din București și are o echipă de 46 de angajați.
Alan Laughlin, președinte Burger King AmRest, declara, săptămâna trecută, că până la finalul anului vor fi deschise încă două restaurante
“Cu o strategie de expansiune ambițioasă, până la sfârșitul anului 2019, vom mai deschide alte două restaurante în București: unul tot într-un mall și unul într-o zonă centrală din București. Astfel, vom încheia anul 2019 cu un număr de trei restaurante deschise în București. De asemenea, planurile noastre pentru 2020 sunt să deschidem cinci sau șase noi restaurante în capitală. Piața de restaurante cu servire rapidă din România are foarte mult potențial și, totodată, clienți foarte pasionați atunci când vine vorba de burgeri, dar suntem încrezători că întreaga echipă Burger King și AmRest este pregătită să facă față acestor așteptări”, a declarat Alan Laughlin, președinte Burger King AmRest
AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, iar oferta salarială pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante și 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care obțin toți angajații Burger King se numără tichete de masă, asigurare medicală și bonusuri adiționale atractive.
AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB, precum și pentru brandul online Pokai. În România, AmRest operează rețeaua de cafenele Starbucks și, începând de anul acesta, lanțul de restaurant Burger King.
Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. În prezent, peste 11 milioane de clienți intră zilnic în restaurantele din toată lumea.
Lanțul de fast-food Burger King a intrat prima dată pe piața din România în 2008, în sistem de franciză. În 2012, compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei locale, a intrat în insolvență și a închis toate restaurantele. Până în prezent, un singur restauranat sub brandul Burger King mai funcționa pe piața locală, respectiv cel de pe Aeroportul Otopeni, administrat de compania Alpha Rocas.
Pe acelasi subiect: