Astfel, pe lângă ușa de la intrare, videointerfonul îți oferă posibilitatea de a vedea cine te vizitează, mai ales atunci când musafirii sunt nepoftiți. Instalarea unui videointerfon are ca avantaj prezentarea unor imagini live din fața ușii principale, pe lângă comunicarea sonoră. Află care sunt avantajele unui videointerfon pentru locuința ta, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Sporești gradul de siguranță a locuinței

Unul dintre principalele avantaje pe care ți le aduce un videointerfon ține de sporirea gradului de siguranță a locuinței tale. Astfel, poți opta pentru un interfon dotat cu sistem video de la Electra Instal, pentru a-l amplasa în fața casei sau în fața unui birou. Cu ajutorul videointerfonului, vei avea control deplin asupra persoanelor care doresc să intre și să iasă din casa ta sau din companie, eliminând riscul de furt. Mai mult, în cazul companiilor care aleg să instaleze un astfel de sistem de securitate, este util să știe câte persoane se află în fiecare moment în sediu. Interfonul video te ajută să oprești accesul persoanelor nedorite în locuință, mai ales când ești plecat de acasă.

Permiți accesul persoanelor de la distanță

În momentul în care ești plecat de acasă și o persoană cunoscută te vizitează, nu e nevoie să o lași să aștepte până ajungi tu, deoarece îi poți permite accesul în locuință, de la distanță. Cu ajutorul telefonului mobil, care poate fi conectat la videointerfon, poți să deschizi poarta sau ușa de la intrare printr-un simplu click, facilitând accesul persoanelor în casa ta. În acest fel, nu vei pune oamenii să te aștepte afară și vei sta liniștit, știind  că ai control total asupra a ceea ce se întâmplă în afara locuinței.

Îți protejezi casa sau sediul companiei

Atunci când pleci în vacanță, ai o grijă permanentă în legătură cu locuința ta. Pentru a elimina aceste griji, poți instala un videointerfon, care te ajută să vezi live, direct de pe telefon, ceea ce se întâmplă în afara casei. De aceea, te poți relaxa în concediul binemeritat, fiind la curent cu persoanele care te vizitează. În cazul companiilor, este posibil ca șefii să dorească restricționarea accesului în anumite spații. Cu ajutorul unui videointerfon, plasat pe holul unei încăperi, aceștia pot permite accesul doar persoanelor autorizate.

Înregistrezi tot ce se întâmplă în afara casei

Spre deosebire de un interfon simplu, care funcționează audio, videointerfonul îți aduce un avantaj în plus. În afară de faptul că poți și vedea cine te vizitează, de îndată ce îl conectezi la un sistem CCTV, dispozitivul îți oferă ocazia de a înregistra ce se întâmplă în fața ușii apartamentului sau în fața casei. Aceste secvențe pot fi stocate pe un server și pot fi folosite, în cazul în care îți este spartă locuința.

Nu mai ai nevoie de contractarea unei firme de pază

Când instalezi un videointerfon, poți renunța la angajarea unui portar, în cazul firmelor sau a unei firme de pază. Indiferent dacă vorbim despre sediul unei companii sau despre locuința unei persoane, siguranța trebuie pusă pe primul loc. Pe lângă costul unui astfel de dispozitiv, mult mai mic în comparație cu angajarea unei firme, unicul consum pe care trebuie să îl plătești ține de curentul cu ajutorul căruia funcționează un videointerfon.


Dacă vrei să ai control total asupra persoanelor care intră în locuința ta, achiziționează un videointerfon performant, care te scapă de grija musafirilor nepoftiți!