Jumatate din pachetul oferit spre vanzare si inchiriere partiala se afla in Bucuresti si consta in 12 proprietati comerciale formate din terenuri si imobile construite pe mai multe niveluri, situate pe artere importante.

Proprietatile vizate din tara – atat proprietati comerciale, cat si cladiri de birouri – sunt dispuse dupa cum urmeaza: trei in Timisoara, cate doua in Constanta, Oradea si Ploiesti, respectiv cate o proprietate in Bacau, Ramnicu Valcea si Sibiu.

Tranzactia se va desfasura prin licitatie, cu un pret de pornire de 26,3 milioane Euro, valoarea pachetului fiind stabilita de evaluatori independenti.

Entitatile interesate pot depune oferte pentru intregul pachet de 24 de proprietati si/sau pentru un sub-pachet de 17 proprietati pana la termenul limita de 16 iulie 2015. Ofertele vor fi depuse impreuna cu documente de eligiblitate, inclusiv scrisori de garantie.

Castigatorul licitatiei va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante.

Contractele de inchiriere aflate in derulare si inregistrate in Cartea Funciara vor fi preluate de castigatorul licitatiei, fara modificarea clauzelor.

Lista completa a proprietatilor aflate in vanzare sau oferite spre inchiriere poate fi consultata pe website-ul dedicat al companiei: www.realestate.telekom.ro.

Telekom Romania Communications a vandut anul trecut 28 din activele sale imobiliare, cumuland 11,6 milioane Euro, fondurile obtinute fiind destinate de asemenea investitiilor pentru activitatea de baza a companiei.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la tel.: 0766 686 668, email: [email protected].