Un credit pus la dispoziție de o astfel de entitate poate reprezenta o soluție optimă pentru majoritatea problemelor urgente cu care te confrunți.

Chiar dacă ai un venit lunar mulțumitor, ai adunat economii și îți permiți aproape orice îți dorești, situația unei cheltuieli neprevăzute te poate pune în dificultate. De aceea, pentru a evita astfel de cazuri, este bine să știi că te poți baza oricând pe creditele IFN oferite de Okcredit.

Ce este un credit IFN?

Liniile de creditare oferite de instituțiile financiare nebancare poartă numele de credite IFN. Acestea sunt o alternativă mai accesibilă a împrumuturilor bancare clasice, care se acordă în baza legislației în vigoare, însă propune mai multe avantaje pentru beneficiari. Spre deosebire de împrumuturile bancare, un credit IFN poate fi obținut mult mai ușor, într-un timp scurt, fără criterii dificil de atins.

Acest lucru este posibil datorită faptului că sumele oferite se păstrează la un nivel rentabil, între 200 și 3.000 de lei, astfel încât ratele lunare să nu atingă cote uriașe, iar perioada de rambursare să nu se prelungească prea mult. De aceea, ai la dispoziție un termen de până la 5 ani în care să rambursezi complet suma obținută.

Împrumuturile IFN propuse de Okcredit sunt de tip revolving. Acest lucru îți oferă ție posibilitatea să îți creezi propria rezervă de bani pe care să o folosești după cum îți dorești. Orice depunere făcută o vei putea retrage din nou dacă este nevoie, ori de câte ori vrei, în limita plafonului stabilit.

În ce situații poți apela la o linie de credit IFN?

Libertatea de utilizare a banilor primiți printr-un credit de la Instituții Financiare Nebancare este direct proporțională cu multitudinea motivelor pentru care poți solicita un asemenea ajutor. Altfel spus, nu trebuie să faci dovada unei situații excepționale pentru a obține împrumutul. Fie că trebuie să efectuezi plăți restante, să achiți un curs, un serviciu sau să îți achiziționezi ceva ce îți dorești de mult, o poți face fără probleme prin intermediul acestui serviciu. Modalitatea în care alegi să utilizezi banii nu reprezintă criteriu de acordare a creditului așa cum se întâmplă în cazul băncilor convenționale.

Care sunt condițiile de obținere a creditelor IFN?

Eligibilitatea pentru un credit IFN în rate este o chestiune foarte ușor de atins. Atât timp cât ai împlinit vârsta de 20 de ani și deții o sursă de venit stabilă, în orice formă ar fi aceasta, jumătate din criterii le-ai bifat. Cealaltă jumătate este la îndemâna oricui, fiind vorba de necesitatea unui cont și card bancar pentru a putea eficientiza orice tranzacție, plus un număr de telefon și o adresă de email valide prin care să se realizeze comunicarea pe durata întregului contract.

Alege Okcredit – Instituție Financiară Nebancară!

Dacă toate aceste avantaje te-au convins că un credit IFN este soluția ideală pentru problemele tale, alege colaborarea cu Okcredit! Aici te așteaptă o echipă de profesioniști care te vor ajuta să alegi o linie de credit potrivită în raport cu cerințelor tale și te vor susține constant în așa fel încât să nu ai parte de neplăceri. Relația cu Okcredit se va fundamenta pe încredere mutuală, transparență și flexibilitate, chestiuni de care ai nevoie pentru a te putea raporta la această instituție ca la un prieten gata să te ajute la orice oră, oricum, online, fără minim de efort din partea ta.

Dacă alegi Okcredit doar un click te mai desparte de soluția problemelor tale de ordin financiar!