Mai simplă și mai rapidă decât orice altă variantă de pariere, plasarea online a mizelor pe meciuri, jucători, echipe și handicapuri atrage un val nou de jucători la pariuri sportive.
 
Jucători cărora le oferim astăzi o serie de sfaturi practice, pentru a păși cu dreptul spre această nouă activitate. Și spunem asta pentru că pariorii începători trebuie să conștientizeze încă din start importanța unui joc responsabil, construit în jurul plăcerii și al distractiei, nicidecum în jurul ideii de “îmbogățire peste noapte”. Iată ce spun aceste recomandări:
 
    1. Învață chiar de la primul pariu să fii disciplinat

Dacă vrei să incluzi această activitate în agenda ta săptămânală, îți recomandăm să ai din start setată o anumită sumă de bani, dedicată pariurilor sportive. Această sumă trebuie să reprezinte o pondere mică din totalul câștigurilor tale, pusă deoparte după ce ai terminat cu celelalte cheltuieli importante pe care le ai de făcut, într-o anumită perioadă de timp. Nu depăși niciodată această sumă, chiar dacă evenimentele sportive pe care ai pariat nu au fost câștigătoare. Mai mult decât atât, așa-numitele pariuri “la recuperare” nu reprezintă un mod sănătos de a aborda această activitate.

   2. Cunoaște foarte bine evenimentele sportive

Indiferent de sportul pe care îl urmărești, fă-ți foarte bine temele înainte de a plasa o anumită sumă de bani, pe un anumit eveniment sportiv. Internetul îți permite acum un acces facil la statistici și rezultate anterioare ale echipelor / sportivilor pe care vrei să pariezi. Este vital să înțelegi de la primele bilete jucate un aspect extrem de important: performanțele din trecut nu determină în proporție de 100% performanțele viitoare. Informează-te foarte bine înainte să pariezi și asigură-te că înțelegi foarte bine fiecare tip de pariu pe care l-ai inclus in biletul tău.

    3. Ignoră-i pe cei care îți promit câștiguri sigure

Cum spuneam și mai sus, fiecare eveniment sportiv este la fel de imprevizibil, în ciuda rezultatelor anterioare, înregistrate de o anumită echipa sau un anumit jucător. Există o mulțime de persoane care te pot aborda cu scheme de joc sau “tehnici ce au dat rezultate”, în schimbul unor sume de bani. Îți recomandăm să nu cazi într-o astfel de capcană, oricât de tentantă ar fi propunerea respectivă. Un astfel de scenariu este departe de a fi plauzibil, deoarece putem discuta despre o mulțime de cauze ce pot da peste cap soarta unei partide.

    4. Nu plasa pariurile în topul priorităților tale

Chiar dacă emoțiile din jurul unui pariu online, plasat pe un eveniment sportiv în desfășurare, îți pot capta întreaga atenție, nu este indicat să fii conectat non-stop la această activitate. Pariurile trebuie asociate cu timpul liber, cu orele de după programul de la birou, cu distracția. Plasarea unui bilet la pariuri online trebuie să rămână mereu la finalul listei de priorități, cărora tu trebuie să le dai “DONE” în ziua respectivă: activități profesionale, responsabilități familiale etc.

   5. Tratează pariurile sportive ca pe o distracție

Acest ultim sfat vine sa completeze ideea pe care am început-o la punctul anterior, precizând faptul că pariurile online trebuie tratate ca o simplă distracție. Fără planuri de îmbogățire, fără încercări de recuperare a unor sume pierdute, fără împrumuturi! Dacă vei face corect acești primi pași, înțelegând foarte bine principiile sănătoase de mai sus, te vei putea bucura și mai tare de victoriile obținute, dar vei avea o atitudine mult mai bună, vizavi de posibilele pierderi.

Ține cont de aceste reguli și joacă responsabil, de fiecare dată când pariezi online!