Cu toate acestea, grație aplicațiilor pe care le putem folosi direct de pe smartphone, ne putem rezolva mai rapid diverse probleme cotidiene. 
 
Fără doar și poate, telefonul mobil modern ne face viața mai ușoară! Iată cinci aplicații utile în acest sens:
 
Internet Banking
 
Sistemul bancar s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și continuă să o facă. Acum putem obține un împrumut pe termen scurt doar folosind un device smart, conectat la Internet, de exemplu. Putem realiza tranzacții și plăți către diverse conturi fără să fim nevoiți să mergem la cea mai apropiată sucursală.
 
De asemenea, aplicațiile de Internet Banking ne simplifică simțitor viața, având în vedere că le putem folosi pentru o mulțime de operațiuni economice, cum ar fi plata facturilor. Practic, cu o singură aplicație poți efectua transferuri, plăți aleatorii sau recurente, alimentări de conturi și, desigur, verificări de cont curent și multe altele.
 
Food delivery
 
Aplicațiile de food delivery sunt extrem de utile, mai ales că în aceste vremuri pare că ne aflăm cu toții într-o cursă contracronometru. Așadar, atunci când nu ai timp sau când nu ai dispoziția necesară pentru a găti, poți comanda simplu preparatele de care ai poftă prin intermediul aplicațiilor de food delivery. Acestea sunt la fel de utile, fie că te afli acasă și vrei să pregătești masa pentru familie sau că aștepți musafici, fie că ești la birou și vrei să te bucuri de mâncare delicioasă fără efort. Comandă-ți sandwich-uri la Subway, dar și multe alte preparate mai simple sau mai sofisticate, de pe foodpanda.
 
Magazinele online
 
Marii retaileri și-au extins business-urile și în online, odată cu aplombul pe care l-a cunoscut această industrie. Astfel, acum avem la dispoziție la doar un click distanță toate produsele de care avem nevoie. De la gadgeturi și alte accesorii IT, haine și încălțăminte, mobilier, până la alimente și articole pentru copii. Practic, nu este nevoie să mergi la mall sau la supermarket pentru o sesiune de shopping; este mult mai simplu să le comanzi online, mai ales că marile magazine oferă livrare și chiar și retur complet gratuit.
 
Aplicațiile de muzică
 
Aplicațiile de muzică sunt disponibile în variante free sau plătite pe toate telefoanele mobile smart. Cu ajutorul lor, ziua ta va fi cu siguranță mai frumoasă, mai ales dacă ți-ai creat un playlist cu melodiile preferate. Muzica poate funcționa precum o adevărată terapie în momentele în care vrei să lucrezi mai bine la birou sau acasă, într-o seară în care vrei să te relaxezi sau chiar atunci când faci sport și ai nevoie de un plus de motivație.
 
Acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile menite să ne facă viața mai ușoară. Există foarte multe alte tool-uri precum cele prezentate în articol, pe care le poți descoperi chiar pe telefonul tău mobil.