Deputatul PNL, Mihaita Calimente, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni de televiziune ca daca oamenii nu ii vor pe politicienii romani, atunci n-au decat sa ii voteze pe bulgari.

Liberalul MIhaita Calimente , sef al Comisiei parlamentare de Control a SIE, a avut miercuri dimineata o afiratie neinspirata referitoare la ceea ce vor cetatenii romani care au iesit in strada marti seara. Intrebat in cadrul unei emisiuni a Romania TV daca liberalii vor fi acceptati la guvernare, in conditiile in care oamenii cer plecarea intregii clasei politice, deputatul PNL a raspuns: „Daca poporul nu ne vrea pe noi, sa ii voteze pe bulgari”.  

Alina Gorghiu: „Am inchis un telefon chiar inainte sa intru in conferinta de prresa si vrao sa-mi cer scuze pentru declaratia total neinspirata a lui MIhaita Calimente. In privat, discutia cu domnul Calimente va fi in alti termeni. Vor veni si scuzele sale“, a spus Gorghiu. Intrebata daca deputatul PNL va mai candida pentru un nou mandat in 2016, copresedintele liberal a avut un raspuns scurt: „La urmatoarele alegeri, Calimente sa candideze in Bulgaria“, a precizat Gorghiu.