Potrivit operatorului, fuziunea operaţiunilor mobile din cadrul grupului Telekom Romania s-a realizat la 1 decembrie 2017, iar noua entitate - Telekom Romania Mobile Communications SA, îşi va păstra obiectul principal de activitate.

Fuziunea nu implică întreruperi sau schimbări în ceea ce priveşte serviciile oferite clienţilor, a mai precizat operatorul.

“Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă. Totodată, prin această fuziune ne propunem să oferim clienţilor noştri o experienţă unică a brandului Telekom – simplu, personal şi digital, prin toate punctele de contact şi de prezenţă”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Ca efect al fuziunii, angajaţii societăţilor absorbite au fost transferaţi, începând cu 1 decembrie 2017, către Telekom Romania Mobile Communications SA, în aceleaşi condiţii contractuale prevăzute în contractele individuale de muncă şi cu păstrarea aceloraşi drepturi şi beneficii.

Telekom Romania, parte a grupului german Deutsche Telekom, este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.