Vladimir are 23 de ani. Se prezinta drept “un tanar spontan si curios, ce isi gaseste energie in povestile frumoase si in oamenii interesanti pe care le descopera in jur”.

El va porni intr-o calatorie de 3 saptamani care il va purta prin tara in cautarea unor astfel de oameni – Oameni la puterea a 5-a, care isi transforma potentialul in exceptional, cum ii descrie el – pe care sa ii rasplateasca pentru ca sunt o inspiratie pentru cei din jur.

Pentru asta Vladimir are insa nevoie de ajutorul vostru, ca sa-i trimiteti povestile unor astfel de oameni iar apoi sa alegeti dintre ele pe cele care v-au inspirat cel mai mult. Oamenii cu cele mai votate 5 povesti vor fi rasplati cu un Galaxy S5, smartphone-ul gandit sa te ajute in fiecare zi sa-ti maximizezi rezultatele, iar unul dintre cei are voteaza are sansa sa primeasca si el cu Galaxy S5.

“Caut oameni care exploateaza cat mai eficient resursele pentru a creste. Sau isi creeaza singuri resurse. Sunt curiosi si dornici de invatare continua. Sunt oameni care ii inspira pe cei din jur si se lasa inspirati de cei din jur”, spune Vladimir.

Cu ajutorul vostru, el promite ca va cauta povestile Oamenilor la puterea a 5-a si ii va promova. Ce trebuie sa faceti? Sa il urmariti pe Vladimir in calatoria sa prin Constanta, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara si, in final, in Bucuresti. Afla mai multe detalii aici: oamenilaputerea5a.ro.

Iar daca si voi cunoasteti astfel de oameni5, Vladimir abia asteapta sa-i trimiteti povestile lor.

Calatoria lui este o initiativa Samsung Galaxy S5 pentru a recunoaste oamenii care incearca in fiecare zi sa-ti maximizeze potentialul, sa se dezvolte permenent, oameni ale caror povesti au inspirat si continua sa inspire tehnologia Samsung.