"Continuam transformarea Unify intr-un adevarat lider in domeniul software si al serviciilor de piata, iar un director financiar puternic si experimentat este esential pentru succesul nostru", a declarat directorul general al Unify, Dean Douglas. 

El a aratat ca Liliana Solomon a fost director financiar la unele dintre cele mai mari companii din industria telecomunicatiilor si are experienta in a lucra la firme care trec printr-un proces de transformare, ceea ce o face potrivita pentru echipa Unify. 

Solomon a mai lucrat in domeniul controlului financiar si ca director financiar, de-a lungul unei cariere de 20 de ani, la Cable & Wireless, Deutsche Telekom si O.Tel.O Germany. 

"Sunt incantata sa ma alatur Unify, companie care se transforma pentru a deveni lider in domeniul software si al serviciilor de piata", a declarat ea.

Unify, cunoscuta anterior ca Siemens Enterprise Communications, este o companie specializata in software si servicii in domeniul comunicatiilor.  Solutiile software oferite de Unify reunesc retele multiple, dispozitive si aplicatii intr-o platforma usor de utilizat.