Pe langa ofertele exclusive, clientii eMag vor mai putea sa-si rezerve de pe platforma si bilete de avion pentru orice destinatie, prin orice companie aeriana, precum si camere in zeci de mii de hoteluri din intreaga lume.

„In zona de turism, un mare potential il au pachetele de tip city-break. Fiindca acest gen de vacante, lungi de 2-3 zile, sunt la fel de usor de strecurat in program pe cat sunt de achizitionat, ne asteptam la o crestere importanta pe acest segment in viitorul apropiat. Mai departe, tinta noastra este sa aducem cele mai atractive promotii si pe segmentul biletelor de avion iar, pe termen mediu, sa avem propriile noastre chartere pentru pachetele speciale de turism”, a explicat Bogdan Axinia, director eMag Marketplace.

Emag Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii afiseaza propriile oferte. Astfel, clientii pot comanda simultan o gama impresionanta de produse, de la carti, muzica, film, la asigurari RCA si de calatorie, produse de bricolaj, jucarii iar, acum, oferte turistice.

“Suntem convinsi ca experienta de lideri a ambelor parti se va concretiza cat de curand in vanzari importante si ne asteptam ca piata sa raspunda rapid”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group, intr-un comunicat.

Paravion, prima agentie romaneasca de turism 100% online, a fost achiztionata in 2010 de fondul de investitii GED, prin intermediul Happy Tour, ca parte a planului de consolidare a unui lider pe piata de servicii turistice, ale carui operatiuni sa poata fi extinse si in alte tari din Europa.

“Intr-adevar, luam in calcul pentru viitor o extindere a parteneriatului cu Paravion in toate tarile din regiune in care vom patrunde”, a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare al eMag. “De altfel, acesta este planul pentru toti partenerii din Marketplace care au produse pretabile si capacitatea de a livra in afara tarii”, a adaugat el.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert online din Romania.

Paravion.ro face parte din grupul Happy Tour, cel mai mare furnizor de servicii turistice din Romania, cu o experienta de peste 18 ani in piata.