Publicatia americana citeaza analisti din industria telecom care sustin ca noul model de smartphone produs de Apple va iesi pe piata, pana la sfarsitul acestui an, in doua dimensiuni. Primul model va avea un ecran de 4,7 inch, in timp ce al doilea va ajunge la 5,5 inch. Informatia vine pe fondul tot mai multor zvonuri privind trecerea brandului american catre ecrane tot mai mari, in trend cu linia din industrie.

Un asa-zis document oficial publicat la sfarsitul lunii martie prezenta un iPhone 6 de dimensiunile unui Samsung Galaxy Note 3, potrivit Yoda.ro.

Mai mult, oficialii Apple declarau, anul trecut, in cadrul unor conferinte ca smartphone-urile cu ecrane mari sunt cel mai bine vandute de pe piata. Iar compania sta prost la acest capitol, avand in vedere ca toate telefoanele sale inteligente au ecrane de doar 4 inch.

Totodata, Business Insider scrie ca urmatorul iPhone va fi cu 20% mai subtire, cu pana la 7 milimetri. iPhone 5S, de exemplu, are 7,6 milimetri grosime. In plus, butonul de pornire al telefonului ar putea fi mutat pe una dintre lateralele telefonului, pentru mai multa accesibilitate.