Apple nu a anunţat încă în mod oficial când va dezvălui noile sale telefoane, însă în mod tradiţional acest lucru se întâmplă în luna septembrie.

Potrivit Bloomberg, pe lângă modelul cu un display de 6,5 inci, Apple va prezenta luna viitoare şi un model cu un display de 5,8 inci, similar cu cel al actualului model iPhone X, împreună cu un model mai accesibil cu o diagonală de 6,1 inci.

Toate cele trei noi modele de telefoane iPhone vor utiliza sistemul de autentificare Face ID. Primele două modele mai scumpe vor permite utilizatorilor să folosească simultan două cartele SIM. În plus, Bloomberg susţine că Apple va lansa noile iPhone în culori diferite.

Cu toate acestea, niciunul dintre noile telefoane iPhone nu va avea un design complet nou, cum a fost cazul anul trecut cu iPhone, fiind vorba mai degrabă de versiuni de tip 'S', o denumire care a fost utilizată în trecut de Apple pentru noile telefoane care utilizau un design anterior, dar aveau performanţe îmbunătăţite.

De asemenea, în toamna acestui an, Apple va lansa noi modele de tablete iPad Pro, inclusiv un model cu o diagonală de 11 inci şi unul cu o diagonală de 12,9 inci, care vor avea, la rândul lor, sistemul de autentificare Face ID.