Cu ocazia aniversarii a 15 ani, Ziarul Financiar va aparea luni, 18 noiembrie intr-o editie speciala, de 52 de pagini. Redactorii Ziarului Financiar le-au pregatit cititorilor o retrospectiva a economiei, marcand evenimentele importante ce au avut loc si au influentat mediul de business al Romaniei in cei 15 ani de la infiintarea publicatiei. Totodata, in paginile editiei aniversare, cei mai de seama reprezentanti ai mediului de afaceri vorbesc despre importanta rolului Ziarului Financiar pentru business-ul romanesc.

Astfel, luni 18 noiembrie, Ziarul Financiar incepe seria evenimentelor aniversare cu "Deschiderea Oficiala a Sedintei de Tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB)", la sediul BVB, de la ora 09.30. La eveniment vor participa, alaturi de redactia ZF, cei mai de seama reprezentanti ai Bursei de Valori, ai fondurilor mutuale, ai pensiilor private si ai asociatiilor de investitori.

Ludwik Sobolewski - directorul general al Bursei de Valori Bucuresti va da startul discutiilor, fiind urmat de Lucian Anghel - presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Dan Radu Rusanu - presedintele ASF si Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor. In incheiere, Cristian Hostiuc, directorul editorial ZF, va puncta ce reprezinta Ziarul Financiar la 15 ani de la lansare in randul jucatorilor de pe piata de capital.

Incepand cu ora 11.30, aniversarea Ziarului Financiar se muta de la comunitatea pietei de capital la comunitatea bancherilor, la Banca Nationala a Romaniei, pentru o conferinta cu tema "15 ani de la lansarea Ziarului Financiar. Romania 1998, Romania 2013, Romania 2028". Evenimentul va fi deschis de viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu si directorul editorial al Ziarului Financiar, Cristian Hostiuc.

Lansat in 1998, Ziarul Financiar aparea in editie print, cu 50 de stiri de business. Acum, in 2013, Ziarul Financiar scrie zilnic peste 200 de stiri de business care sunt distribuite catre cititorii sai prin multiple canale: print, zf.ro, ZFCorporate.ro, ZFEnglish.com, live.zf.ro (emisiunea TV online de business), versiune de mobil, aplicatii de tableta si de mobil pentru Android si iOS, newslettere, Facebook, Twitter.