Lucrarile finaliste au fost anuntate luni, iar The Pactice are patru nominalizari in competitia principala, cea pentru Gold Sabre.  

Anul acesta, toate campaniile inscrise de The Practice au primit nominalizari, intrand astfel pe shortlist in cursa finala.

In editia 2014 au fost inscrise aproape 2.400 de lucrari, din 40 de tari, un numar record pentru cele 10 editii ale competitiei.

Premiile vor fi anuntate la EMEA Sabre Awards Gala, la Londra, pe 20 mai.  

“Este al saptelea an cand participam la EMEA SABRE Awards și, deși am fost finaliști și premianți in fiecare an, emotiile sunt la fel de mari de fiecare data.  De la un an la altul, concurenta intre campaniile inscrise este tot mai mare, iar calitatea lor este tot mai ridicata. De aceea, traim o mare bucurie de fiecare data cand vedem campaniile The Practice selectate printre cele mai bune proiecte de PR. Pentru o asemenea performanta atat eu, cat si Monica le suntem recunoscatoare clientilor si intregii noastre echipe!", declara Oana Bulexa, co-managing director The Practice. 

Monica Jitariuc, co-managing director THE PRACTICE adauga: “In toata istoria participarii The Practice la EMEA Sabre Awards am primit deja 13 premii, cel mai recent fiind Eastern Europe Consultancy of The Year, titlu castigat in 2013. Avem privilegiul unor clienti care cauta, inteleg si apreciaza performanta, creativitatea, gandirea strategica si al unei echipe de oameni foarte inimoși și energici, care stiu sa isi seteze noi ambiții cu fiecare campanie noua pe care o dezvoltam”.   

Nominalizarile THE PRACTICE la EMEA Sabre Awards 2014: 

CONSUMER MARKETING (New Product) Life is a mission. Here’s your companion. Galaxy S4 Launch SAMSUNG ELECTRONICS Romania  

ADVOCACY- CRISIS MANAGEMENT Swedish Meatballs Crisis IKEA Romania  

HOME & FURNITURE Soft Toys Want to Go to School IKEA Romania 

TECHNOLOGY. CONSUMER ELECTRONICS Ready 2 Use Moms VARTA Romania  

Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) sunt organizate de The Holmes Group (www.holmesreport.com), companie condusa de Paul Holmes, cel mai apreciat analist al domeniului relatiilor publice. Acestea au fost pentru prima data organizate in SUA. Cu o traditie de peste un sfert de veac, sunt recunoscute ca fiind cea mai veche si importanta competitie de PR de pe continentul american.