Potrivit surselor citate, Paramount Channel a inceput sa intre in grila digitala a RCS&RDS, la nivel national, de marti seara. 

Pana la ora difuzarii acestei stiri, compania Viacom International Media Networks, care detine Paramount Channel, nu a comunicat public introducerea televiziunii in grila de cablu digital a RCS. 

Insa RCS&RDS a publicat miercuri un scurt anunt pe contul sau oficial de Facebook: "De astazi, poti viziona filme de calitate pe canalul Paramount daca esti abonat la TV prin cablu (analogic sau digital)"

Televiziunea de filme Paramount Channel s-a lansat in Romania in prima parte a acestui an. Pe 28 mai, a intrat in grila platformei de satelit Digi, detinuta de RCS&RDS.

Surse din piata media au declarat la momentul respectiv ca in aceeasi perioada Paramount Channel s-a lansat si in grilele altor doi operatori de cablu mici din Romania. 

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., opereaza la nivel international si televiziunile MTV, Nickelodeon, VH1 si Comedy Central Extra. 

Paramount Channel a fost lansata la nivel international in anul 2012, in Spania. In 2013, a aparut in Franta, iar in prima parte a acestui an, a inceput sa emita si in Rusia si Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.