In intervalul orar 20.30 - 23.02 in care a fost difuzat un nou episod al emisiunii, Pro TV a obtinut o medie de 26 puncte de rating si o cota de piata de 52% pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de peste cinci ori mai mult decat Kanal D, situat pe locul al doilea, cu 4,9 puncte de rating si 9,8% cota de piata. Antena s-a clasat abia a treia in topul audientelor, cu 3,6 puncte de rating si 7,2% share. Mai mult, in minutul de aur, 21.48, Pro TV a atins pe acest segment de public un varf de audienta de 32,0 puncte de rating si 62% cota de piata.

La nivel urban, clasamentul s-a mentinut. Astfel, Pro TV a fost lider de audienta cu 23,5 puncte de rating si 41,6% share, urmat de Kanal D, cu 7,3 puncte de rating si 13,0%, iar Antena 1, ocupanta celei de-a treia pozitii, cu cifre de aproape opt ori mai mici decat postul din Pache Protopopescu - 3,1 puncte de rating si 5,5% share.

Si la nivelul intregii tari, show-ul "Romanii au talent" a fost urmarit, vineri seara, de cei mai multi telespectatori, iar Pro TV a avut o medie de rating de 25,5 puncte si o cota de piata de 45%, de aproape patru ori mai mult decat Kanal D, care a obtinut 6,7 puncte de rating si 11,7% cota de piata. Antena 1 a ramas tot pe a treia pozitie in clasament, cu o audienta medie de aproape noua ori mai mica decat Pro TV, respectiv 2,8 puncte de rating si 5,0% cota de piata.

Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca "Romanii au talent": se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Marele premiu al concursului este in valoare de 120.000 de euro, iar premiul pentru originalitate de 10.000 de euro.