Prima editie a acestui sezon, in care corespondentul stirilor ProTV Rares Nastase a analizat in cadrul anchetei "Caini de milioane" problema cainilor maidanezi din Capitala, a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public.

Mai mult decat atat, editia de ieri a emisiunii a marcat si cel mai bun debut de sezon de la lansare si pana acum in ceea ce priveste audientele obtinute. 

Astfel, in intervalul orar 17:59 – 19:00, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTV a inregistrat, in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, 8 puncte de rating si 20,7% cota de piata, de aproape trei ori mai mult fata de Antena 1, care a obtinut doar 3,2 puncte de rating si 8,4 procente din cota de piata. 

Si pe publicul din mediul urban ProTV a detinut suprematia, conducand detasat in topul audientelor cu o medie de 7 puncte de rating si 15,4 procente din cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, a obtinut 4,4 puncte de rating si 9,7% cota de piata. 

Romania, te iubesc! s-a spus in cor la nivelul intregii populatii a Romaniei, unde ProTV a inregistrat o medie de 5,8 puncte de rating si 13,3 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 se clasa pe locul al II-lea, cu 4 puncte de rating si 9,2 procente din cota de piata. In minutul de aur al editiei, 18:59, aproape 2.000.000 de romani erau cu ochii pe ProTV, urmarind ancheta realizata de Rares Nastase.