Stirile despre alegeri au generat in total peste 2.5 milioane de afisari, cel mai citit subiect fiind cel despre rezultate. Anuntarea lor a adus in total pe site-ul si pe mobisite-ul Stirilor ProTV 25.000 de vizitatori unici simultani. Procentul voturilor stranse de primii clasati si situatia pe fiecare judet in parte au fost prezentate intr-un infografic interactiv cu harta Romaniei.

Peste 52% dintre utilizatori au accesat versiunea de mobil a stirilorprotv.ro in ziua alegerilor, dar si imediat dupa publicarea rezultatelor finale, ceea ce arata consumul tot mai mare de news direct de pe telefon sau tableta.

Si campania prin care Stirileprotv.ro i-a indemnat pe romani sa spuna #YESLAVOT a strans in ultimele zile sute de mesaje pe platforma dedicata. Campaniei i s-au alaturat Tudor Chirila, Andi Moisescu, Andreea Esca si multe alte vedete care i-au incurajat pe romani sa mearga la vot. Invitatia ramane deschisa in al doilea tur, cand sunt asteptati la urne si romanii care au ales sa priveasca de acasa prima "runda" a prezidentialelor.