Este a treia aplicatie second screen pentru un show TV din Romania, dupa aplicatia “Romanii au talent”, descarcata de peste 100.000 de romani si aplicatia “Vocea Romaniei” care a strans anul trecut  90.000 de downloaduri in doar 3 saptamani de la lansare.

Cu noua aplicatie ai auditiile in premiera pe telefon, iti alegi favoritii si iti faci echipa mai tare ca a lui Tudor, Loredana, Smiley sau Moga! Creata pentru a pastra interactivitatea pe parcursul intregului sezon, aplicatia „Fii Antrenor” te provoaca sa intri in atmosfera show-ului. Cu fiecare editie poti aduna puncte raspunzand rapid la intrebari si ghicind cine trece de auditiile pe nevazute, apoi de etapa confruntarilor pentru a merge mai departe in show-urile LIVE, iar la final cine va fi Vocea Romaniei!
 

Zeci de mii de romani si-au instalat deja aplicatia „Fii Antrenor” powered by Telekom si disponibila gratuit in App Store si Google Play. "Minutul de aur" al aplicatiei, inregistrat vineri la 21:25, in timpul show-ului Vocea Romaniei, a atras peste 5.500 de utilizatori activi simultan. Performantele celor care intra in joc sunt premiate cu cate un iPod Shuffle pe saptamana, cel care strange cele mai multe puncte pana la finalul sezonului fiind marele castigator al unui iPhone 6.