De altfel, au obtinut audiente duble fata de cele inregistrate de urmatorul competitor. Iar STIRILE PRO TV au ramas principala sursa de informare a romanilor.

Cea de-a 11-a editie a emisiunii Masterchef, difuzata marti la PRO TV, a fost una plina de suprize pentru concurenti. Dupa ce au gatit pentru soldatii intorsi din Afganistan, chefii i-au provocat sa reproduca autografele culinare ale vedetelor fostului sezon Masterchef: Elena Lasconi, Pacha Man si Don Baxter.

Emisiunea "Masterchef" a avut, in medie, o cota de piata de 29,3% si un rating de 12,2 puncte, de doua ori mai mult fata de urmatorul post clasat.

Cel mai urmarit film al saptamanii a fost "Razboiul Dragonilor". O poveste despre un reporter si o fata cu o boala misterioasa, care incearca sa invinga niste monstri care, potrivit unei legende coreene, sunt veniti sa devasteze planeta.

"Razboiul Dragonilor" a obtinut luni o audienta dubla fata de principalul competitor.

Saptamana trecuta a inceput la PRO TV cea mai noua serie "Spartacus: Razboiul celor blestemati", de luni pana joi, de la 23:05.

Atat noua serie Spartacus, cat si serialul "CSI: New York" au fost favoritele telespectatorilor.

La fel si Stirile PRO TV. Andreea Esca le-a adus romanilor in fiecare seara, la ora 19.00, cele mai importante importante informatii ale zilei. Iar STIRILE PRO TV de la ora 22.30 au obtinut, in medie, un rating de 8,2 puncte si o cota de piata de 22,2%.

Toate aceste productii au facut ca PRO TV sa fie si saptamana trecuta lider de audienta de-a lungul intregii zile, iar in perioada de varf dintre orele 19 si 23, postul nostru a reusit sa atraga un numar de telespectatori aproape dublu fata de urmatorul competitor. Va multumim pentru fidelitate.