Orange Romania intentioneaza sa retransmita aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franta, transmite Mediafax.

Conform articolului 74 din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, "(1) Retransmisia de servicii de programe de catre distribuitorii de servicii se va face numai pe baza avizului eliberat de Consiliu. (2) Pentru obtinerea avizului distribuitorii au obligatia de a comunica Consiliului structura ofertei de servicii de programe retransmise". 

Dupa finalizarea procedurilor de eliberare a avizului solicitat, Orange Romania SA poate sa se lanseze efectiv pe piata de retransmisie de televiziune prin satelit, dominata in prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom si UPC Romania. 

Ziarul Financiar a relatat, in luna martie, ca Orange Romania a semnat un contract cu SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piata locala servicii de televiziune prin satelit (DTH). 

Compania internationala de sateliti SES, care opereaza sistemul de sateliti Astra, are sediul central la Luxemburg si are operatiuni si pe piata din Romania. 

Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila dupa numarul de clienti si cifra de afaceri. Compania este detinuta de grupul France Telecom.