Fiecare antrenor si-a trimis in scena echipe de cate 4 voci, care au incantat pe rand publicul, doar doi concurenti din fiecare echipa reusind sa mearga mai departe. Romanii de acasa au avut parte de o dubla provocare: sa-si voteze favoritii si sa intre chiar ei in competitia online pentru un super premiu, noul Opel Corsa 2015.

Pavel Bartos a dat startul concursului in prima editie LIVE de la Vocea Romaniei, invitandu-i pe toti cei care urmaresc show-ul sa intre pe finalisti.protv.ro si sa ghiceasca cine se va infrunta in Marea Finala de pe 19 decembrie. Competitia e stransa, zarurile n-au fost nicidecum aruncate, dar pana acum peste 24.000 de utilizatori au raspuns provocarii. Toti cei care se inscriu in cursa pe pagina campaniei si aleg corect numele celor 4 finalisti pot castiga masina pusa in joc.

Tot in Marea Finala Vocea Romaniei vom afla si castigatorul din aplicatia „Fii Antrenor”, cel care a intrat cel mai bine in rol de antrenor si a strans cele mai multe puncte pe parcursul intregului sezon. Avand deja peste 210.000 de downloaduri si un varf de 18.000 de utilizatori simultani in timpul show-urilor, „Fii Antrenor” este cea mai de succes aplicatie second screen lansata pana acum in Romania.