Astfel, abonatii Netflix au acces la o gama larga de seriale si filme, intre care si cele mai apreciate productii originale, cum sunt Stranger Things si House of Cards, dar si seriale si filme europene si americane emblematice, documentare si programe pentru copii.

Noile seriale si filme originale Netflix devin disponibile simultan in intreaga lume, toate episoadele putand fi vizionate imediat.

Pe langa localizarea in limba romana, abonatii vor avea acces la seriale si filme exclusive in format 4K Ultra HD si HDR.
Printre filmele originale Netflix disponibile in curand pe platforma se numara War Machine, cu Brad Pitt si Sir Ben Kingsley, Okja, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton si Paul Dano si Bright, cu Will Smith si Joel Edgerton.

In ce priveste serialele originale Netflix, sunt diponibile Orange is the New Black si The Crown, dar si Cele treisprezece motive si Fetele Gilmore. Serviciul ofera si seriale americane de referinta, printre care Suits, Arcasul, Dexter, Gossip Girl, Breaking Bad, Stapanul inelelor, Razboiul stelelor si Uimitorul Om-Paianjen. 

Netflix ofera divertisment de calitate cu multe titluri disponibile la rezolutie HD si sunet surround Dolby Digital Plus 5.1.

In cazul utilizatorilor de dispozitive mobile, Netflix ofera posibilitatea de control al tipului de traffic pentru o mai buna gestionare a cantitatii de date utilizate la difuzarea prin retelele de telefonie mobila, largind paleta de optiuni atat pentru abonamente cu trafic de date nelimitat, cat si pentru abonamente mai restrictive.

Persoanele care calatoresc pot descarca filmele preferate pentru a le viziona ulterior, fara a fi nevoie de conexiune la internet, in avion sau in drum catre/dinspre locul de munca.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonatii din Romania pot testa gratuit serviciul timp de o luna dupa ce se inscriu pe www.netflix.com.

Netflix este cea mai mare retea de televiziune online din lume, cu peste 100 de milioane de abonati din peste 190 de tari, care vizioneaza zilnic peste 125 de milioane de ore de seriale si filme, documentare si lungmetraje.