Din noua functie, JO Sherlock i se subordoneaza lui Colin McLeod.  Ea se va ocupa de cresterea portofoliului NBCUniversal in Africa, Benelux, Europa Centrala si Scandinavia, respectiv de extinderea in regiune a televiziunilor pay-TV (cu plata, n.r.) detinute de aceasta companie. 

"Ii uram bun-venit lui Jo in echipa. Experienta sa bogata ne va aduce mari beneficii in ceea ce priveste alinierea strategiei de distributie cu cea a vanzarilor de publicitate si cresterea oportunitatilor de dezvoltare intr-o piata cu o evolutie rapida - pietele emergente", a declarat Colin McLeod, Managing Director, Emerging Markets, al Universal Networks International.

La randul sau, Jo Sherlock a spus: "Alaturarea mea echipei Emerging Markets a Universal Networks International este o oportunitate excelenta de a dezvolta, in continuare, portofoliul de televiziuni internationale de calitate". 

Inainte de a se alatura Universal Networks International (UNI), Jo Sherlock a fost Business Development Negotiator pentru BT (grup de televiziuni din Marea Britanie si Irlanda, n.r.), unde a coordonat negocierile de distributie a televiziunilor din portofoliul de canale BT Sport. A ocupat, de asemenea, pozitii de senior sales si business development in cadrul Miramax, BT, The Walt Disney Company si Bloomberg.

Universal Channel, brandul-cheie al companiei, a trecut recent printr-un proces de reimprospatare in toate teritoriile. In Croatia a inceput si vanzarea de publicitate. Totodata, televiziunea 13th Street din Polonia a devenit 13 Ulica, iar brandul Telemundo se bucura de succes in 48 de tari din Africa. Dezvoltarea UNI continua cu lansarea, in curand, a televizunilor sale pe platforma Canal Digitaal din Olanda si Skylink din Republica Ceha. 

Universal Networks International, divizia globala de canale a NBCUniversal furnizeaza continut si banduri pentru peste 176 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina si Asia Pacific. Portofoliul UNI include televiziunile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo si golf Channel. Universal Networks International reprezinta si televiziunea Movies 24. 

NBCUniversal news Group opereaza si CNBC si NBC News la nivel international. Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media si divertisment din lume. NBCUniversal este detinuta de Comcast Corporation.