Traversam o perioada in care aproape totul se intampla in mediul online. De aceea, am ales impreuna cu Florin aceasta tema pentru urmatorul eveniment deoarece consideram ca este important sa stii cum sa faci aceasta trecere, cum sa te promovezi si sa folosesti uneltele pe care digitalul le pune la dispozitie. Vom afla si ce e necesar sa faci pentru a atrage clienti intr-un mediu nou, dinamic si in continua schimbare.”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

Florin Campeanu are o experienta de 15 ani in publishing si peste 10 ani in domeniul marketingului digital si a dus Rentrop & Straton Group din era print in era digitala. Compania de marketing si consultanta in afaceri  lanseaza anual peste 350 produse din zona de informatii specializate. Din 2006, Florin Campeanu coordoneaza și activitatile Fokus Digital Services, agentie ce ofera in prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuala, SEO, Google AdWords. 

In 2009 a pus bazele Fokus Interactive, regie de publicitate online care ofera  servicii de media (consultanta si campanii integrate de promovare), creand strategii de comunicare si promovare pentru clienti mari si medii.

Inscrierile se fac la: [email protected],  iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.

Informatii complete despre eveniment pe site-ul FEMEI in AFACERI.

Incont.ro este partener media al evenimentului.