"Traversam o perioada in care aproape totul se intampla in mediul online. De aceea, am ales impreuna cu Florin aceasta tema pentru urmatorul eveniment deoarece consideram ca este important sa stii cum sa faci aceasta trecere, cum sa te promovezi si sa folosesti uneltele pe care digitalul le pune la dispozitie. Vom afla si ce e necesar sa faci pentru a atrage clienti intr-un mediu dinamic si in continua schimbare", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

Florin Campeanu, cu 15 ani experienta in publishing si peste 10 ani in domeniul marketingului digital, a dus Rentrop & Straton Group din era print in era digitala.

Compania de marketing si consultanta in afaceri lanseaza anual peste 350 produse din zona de informatii specializate, lucru ce a dus, firesc, la aparitia in grup a unei agentii web. 

Astfel, din 2006, Florin coordoneaza și activitatile Fokus Digital Services, agentie ce ofera in prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuala, SEO, Google AdWords. 

Inovatia este cuvantul de baza in grupul pe care il conduce, Florin fiind un exemplu in aceasta directie.

Ca o consecinta fireasca, in 2009 a pus bazele Fokus Interactive, regie de publicitate online care ofera  servicii de media (consultanta si campanii integrate de promovare), Florin creand strategii de comunicare si promovare pentru clienti mari si medii din pozitia de Chief Visionary Officer. www.rs.ro  

Inscrierile se fac la: [email protected],  iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111. 

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. Pornita initial ca o comunitate on-line, Femei in Afaceri numara in prezent peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 4 ani de existenta.

Incont.ro este partener media al evenimentului.