Platforma Banii pe net are toate raspunsurile in ceea ce priveste platile cu cardul si comertul electronic, fiind cel mai complet program de educare a consumatorilor online. Training-ul gratuit de pe site-ul baniipenet.ro aduce toate informatiile despre platile online, platformele de comparare a ofertelor, drepturile consumatorilor online sau siguranta cumparaturilor pe net.

George Buhnici face mai usoara calatoria prin lumea banilor pe net, explicand intr-o serie de 20 de testimoniale VIDEO gazduite atat de site-ul baniipenet.ro, cat si de sectiunea speciala Banii pe net de pe Stirileprotv.ro, regulile de aur ale cumparaturilor online. Utilizatorii pot afla de asemenea ce drepturi au cand comanda produse pe internet – inclusive din SUA sau din China, ce beneficii are internet banking-ul si plata electronica a taxelor, dar si cum isi pot proteja tranzactiile sau cum sa se fereasca de hackeri.

Promovarea materialelor video si a infograficele interactive marca Stirileprotv.ro in reteaua Internet ProTV a generat pana in prezent peste 100.000 de trimiteri catre platforma baniipenet.ro, contribuind astfel la raspandirea programului in randul consumatorilor online.

Creat de Visa Europe cu sprijinul Ministerului Educatiei Naționale, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si al Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania, sustinut de bancile membre si de companii din domeniul online, Banii pe Net isi propune sa educe 50.000 de persoane pana la finalul anului cu privire la avantajele e-commerce-ului si ale platii cu cardul, urmand ca ghidul sa ajunga la jumatate de milion de romani pana la finalul anului 2017.