Inaintea erei noastre, romanii paseau in noul an facandu-i tot soiul de promisiuni zeului Ianus, cel de la care provine si numele lunii ianuarie, zeul inceputurilor si al tranzitiilor. Iar in perioada medievala, cavalerii isi reinnoiau in preajma Craciunului “juramantul paunului” fata de ordinul pe care il reprezentau.

Astazi, oamenii isi seteaza diverse obiective personale in primele zile din an cu gandul ca nimic nu e imposibil: cu putina practica si perseverenta poti face o schimbare in bine. Dar ce-si propun romanii in 2015?

Cei ce si-au impartasit rezolutiile pe stirileprotv.ro, in concursul Zile fara griji, powered by Always, au dat dovada de imaginatie si curaj. Unii vor sa adopte un stil de viata sanatos sau un program bazat pe mai mult sport si o dieta echilibrata, altii sa citeasca o carte pe saptamana, adica 52 de carti pe an (wow:), sa alerge la semi-maraton si sa-si umple “borcanul de fericire” cu biletele pe care isi noteaza momentele frumoase.

In total, peste 2000 de rezolutii au fost inscrise in concursul in care userii au primit si sfaturi de la specialisti in dezvoltare personala, nutritie, sport, ingrijire sau frumusete, iar Always a ales doua dintre cele mai creative rezolutii pentru a-i ajuta pe castigatori sa le realizeze mai usor.