Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, şi au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking. Turoperatorul estimează că mai mult de 2.000 de români îşi vor petrece vacanţa de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya şi Heraklion.

Charterele iernii spre Hurghada pornesc pe 20 decembrie, fiind programate două curse în decembrie, care cuprind Crăciunul şi Revelionul, şi încă două în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele de vacanţă au o durată de şapte nopţi şi costă de la 478 de euro/persoană, în funcţie de hotelul ales, de tipul de masă.

Spre Sharm el Sheikh sunt programate tot patru curse săptămânal, începând din 19 decembrie şi până la jumătatea lunii ianuarie 2021. Vacanţa de iarnă în Sharm el Sheikh costă de la 498 de euro/persoană.

În Antalya se organizează o vacanţă de revelion, în perioada 30 decembrie - 5 ianuarie, şi o alta, de cinci nopţi, începând din 5 ianuarie. Preţul de pornire este de 388 de euro/persoană. Vacanţa de revelion în Heraklion, Creta, începe pe 28 decembrie, durează cinci nopţi şi costă de la 534 de euro/persoană.

"Multe dintre programele de vacanţă pe charter au reducere în primele săptămâni de la lansare, cele mai mari, de până la 33%, fiind oferite de partenerii turci. Termenele de plată stabilite sunt de 10% la înscriere, 40% cu 45 de zile înainte de plecare şi restul cu 14 zile înainte de zbor. Recomandăm turiştilor noştri, indiferent de vacanţă şi destinaţie, ori vârstă, să încheie şi o asigurare medicală&storno, care îi scuteşte de bătăi de cap în situaţii imprevizibile", a declarat Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Pe lângă charterele iernii spre destinaţii însorite, turoperatorul are în ofertă şi vacanţe în România, în zonele montate şi balneare, unde hotelierii au anunţat deja programe speciale de sărbători, dar şi în Bulgaria.