Daca veti verifica site-urile agentiilor de turism si portalurile de specialitate veti observa ca pe masura ce perioada de vacanta se indrepta spre finele verii, adica septembrie si chiar inceputul lunii octombrie, preturile scad vertiginous, astfel ca in loc de cei 140 de euro de mai sus, la aceleasi hoteluri de trei stele, cazarea ajunge si la 45 de euro/persoana pentru 8 zile.

Ofertele prezentate se refera strict la cazare si nu includ transportul. In cazul in care vreti un pachet complet cu transport si cazare, pretul pentru 8-9 zile pe Coasta de Azur porneste de la 380-390 de euro/persoana cu autocarul, si poate ajunge si la 1.200 de euro, daca vreti sa va rasfatati cu serviciile hotelurilor de 5 stele si transportul cu avionul.

De asemenea, la aceste preturi veti beneficia si de excursii la Monte Carlo sau Monaco.

In concluzie, cea mai buna perioada pentru o vacanta pe Coasta de Azur ar fi in luna septembrie, cand tarifele scad simtitor si in acest fel va puteti orienta catre oferte ce contin si transportul si include si masa, acestea dovedindu-se a fi de-a dreptul piperate in perioada varfului de sezon estival.

Preturile pentru statiunile Coastei de Azur au scazut totusi, pe fondul crizei, cu circa 10%-15% comparative cu anul trecut.