Cele mai multe locuri disponibile prin programul "Litoralul pentru Toti" sunt in Mamaia. Aproape 2000 la toate
hotelurile de la 2 pana la 5 stele.

Insa si celelalte statiuni au scos in oferta locuri de cazare avantajoase.

In medie, costul unui sejur de 6 nopti este de 300 de lei, cu micul dejun inclus, cam cat cheltuia o familie cu venituri medii pentru cazare in doar o zi in plin sezon.

In functie de stele si de statiune, puteti plati pentru o saptamana la mare, la inceput de toamna, intre 200 si 280 de lei de persoana, cu mic dejun inclus, la un hotel de 2 stele. Ori pana la 550 de lei de persoana, cu mic dejun, la un hotel de 5 stele.

Ceea ce putini stiu insa este ca singurul hotel de 5 stele prezent in acest program se afla in Saturn si pune la dispozitie doar 10 camere, insa doar in prima saptamana. Cea mai mare bataie este pentru hotelurile recent renovate si modernizate dar, din pacate, acestea nu au disponibile prea multe camere.

Chiar si asa turistii sunt multumiti. Au totusi de unde alege.

Biletele pentru acest program pot fi cumparate prin agentiile de turism din toata tara. Primul venit, primul servit, iar unele hoteluri au deja locurile epuizate.

Daca va incanta programul, puneti in bagaj macar un pulover. Meterologii spun ca prima saptamana din septembrie aduce pe litoral vreme calda, dar racoare seara.

Programul se incheie la 15 octombrie.