Bianca Dragusanu, de exemplu, a visat la un Revelion pe plaja, asa ca a ales Dubaiul, o destinatie pe care isi dorea sa o revada. Iubeste bronzul si ii era dor sa stea o zi intreaga la soare, intinsa pe sezlong. A postat deja pe pagina ei de facebook fotografii... in costum de baie. "Am inotat cu delfinii. M-am simtit minutat si nu m-am uitat la bani", a marturisit aceasta.

Cu talpile pe nisip a ales sa-si ia ramas bun de la 2012 si Corina Caragea. Pe 31 decembrie prezentatoarea stirilor din Sport a schimbat prefixul si a vrut sa-si petreaca ziua de nastere intr-o destinatie exotica. Asa ca a mers in Republica Dominicana. "Mi-a placut relaxarea oamenilor si veselia lor pentru ca acolo toata lumea canta si danseaza indiferent de momentul zilei, am avut un Revelion altfel decat cele de pana acum, pe plaja pe ritmuri de bachata si merenge", a spus ea.

Dana Rogoz si sotul sau au ales o destinatie mai putin umblata: Cambodgia. Dupa un zbor lung, calatorii cu autobuze si tuk-tuk-uri, cei doi aventurieri au ajuns in tara templelor misterioase chiar in a doua zi de Craciun si vor sa mai ramana acolo inca o saptamana. "E un loc aparte", povesteste Dana, unde peisajele de basm sunt umbrite de saracia in care traiesc localnicii. "Costa foarte mult biletul pana aici, intr-adevar, dar totul este foarte ieftin", a adaugat actrita.

Fara urma de saracie, dar cu sarmalute si piftie pe masa, a petrecut Revelionul "milionarul de pe Titanic ", romanul Cornel Tabacaru. Impreuna cu sotia sa, Alina, si mai multi prieteni, au organizat o petrecere pe terasa unui condominiu de lux de pe malul Pacificului, in Costa Rica. "Am fost pe plaja la ora 24:00, cu artificii si sampanie. Aia care erau aburiti s-au aruncat putin si prin piscina, asa imbracati. Temperatura este constanta: 37 de grade Celsius", a povestit Cornel Tabacaru.

Tot la temperaturi de vara au ales sa petreaca Revelionul si Smiley, Cristian Tantareanu sau Andra

Conform estimarilor, aproape 8.000 de romani l-au intampinat pe 2013 in strainatate, unde au cheltuit 3,1 milioane de euro.